Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/#!/ImLolitacom
kazandığım hediye geldi misler gibi kokuyo uzun süredir hediye gelmemişti o yüzden bu kadar sevinçliyim :36:bu arada bayan çok ilgili bugün şu kargoya verdik yarın elinizde olur dedi ve oldu

yeni kampanya da yapıcakmış söz katılmıycam ben :kkk::kkk::kkk:

tbrikler cnm o şanslı ssen mydn :34: ben dış görünüşünü çok beğenmiştim güllü müllü direkt cezbetmişti beni bana da çıksa keşke:55:

tekrardan kampanya yapıcaklarmış çok tatlı dilli bir hanım :D pazartesi kargoya vericekti ama verememiş nasıl özür diliyo
olsun dedim sıkmayın canınızı dedim. pazartesi akşamıda tekrar mesaj gönderdi kendisi salı günü kargoya veriliyor hediyeniz diye
bugünde elime geçti :D

içinde şampuan, el kremi, yüz kremi birde sabun var :)

kullanınca yazarım gene ürünlerin nasıl olduğunu

tekrardan kampanya yapıcaklarmış çok tatlı dilli bir hanım :D pazartesi kargoya vericekti ama verememiş nasıl özür diliyo
olsun dedim sıkmayın canınızı dedim. pazartesi akşamıda tekrar mesaj gönderdi kendisi salı günü kargoya veriliyor hediyeniz diye
bugünde elime geçti :D

içinde şampuan, el kremi, yüz kremi birde sabun var :)

kullanınca yazarım gene ürünlerin nasıl olduğunu

güle güle kullan cnm bazı küçük firmalar daha ilgili oluyor büyük firmaların tuttukları adminlerse boston korkuluğundan frkı yok:19:

Sephora, Türkiye'deki 5. yılını kutluyor! Heyecanımıza ortak olmak ister misin? Takipte kal, sürprizi kaçırma!

Sephora, Türkiye'deki 5. yılını kutluyor! Heyecanımıza ortak olmak ister misin? Takipte kal, sürprizi kaçırma!

100 kişiye maskara verickmiş yarınki görseli paylaşana...

eskinoğlu Kitap Şenliği'nde 2. Hafta!

''Aşağıdaki görseli beğenip, paylaşan'' takipçilerimiz arasından 20 şanslı kişi çekilişle Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sürükleyici romanı ''Kerime'''yi kazanacak. (Kitaplar yazarından imzalıdır)
Son Katılım Tarihi: 3 Ekim 2012 Saat:17:00.

Keskinoğlu A.Ş. | Facebook

günaydın kızlar:3::3:

100 kişiye maskara verickmiş yarınki görseli paylaşana...

ist.ank.izmir antalya illerinde oturanları kapsıyormuş.sephora mağazalarından bizzat alınacakmış..
bu iller dışındakiler katılmasın demeye getiriyorlar..
ne saçma,çoğu firma kargoyla gönderiyor bunlar gelirsen alırsın diyorlar..:51:

Son düzenleme:
kızlardettolü migrostan almadıysanız 600ml migroskopu inceledim var sitesinde.5.75tlye düşmüş.%50 kazananlar alabilir,daha uyguna geliyor:46:

King Ev Aletleri
Salı
Samba Smoothie Maker ürünümüzle zaten tanışmıştınız. Şimdi ona sahip olma imkanı…

Cuma günü sayfamızdan soracağımız soru neticesinde, jürinin vereceği kararla Samba Smoothie Maker’a sahip olma şansını sunacağız. Bizi takip etmeye devam edin

çokonatın sayfasına biri sanki piyango sonucu açıklancak mübarek yazmış çok güldüm doğru söylüyor valla :1::1::1::52::52::52:

Dikkat ettinizmi , Money hangi ürünü salı günü çıkarırsa o ürüne indirim veriyor hemen.. Aklınızda olsun bence indirimliyken ihtiyacınız varsa alın , sonrasında bedavanız varsa alın derim ben..

Back
X