Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yedigün
Bu haftasonu sinemada hangi filmi izlemek istersin? Yorum yapıp, çekilişe katılan 5 kişi Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor. Haydi ne duruyorsun!

Tekin Acar Cosmetics
Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat Tıkla Kazan yarışmamız için son gün!

https://apps.facebook.com/tekinacarcosmetics

Memleketinde Hisset
Memleketim Benden Sorulur yarışmasının "memleketimin lezzetleri" konulu ilk hafta yarışmasına katıldığınız için çok teşekkürler. Uçak bileti ve Knorr hediye paketi kazanan katılımcılara bugün saat 17:00’de mesaj yolu ile bildirim yapılacaktır. 27 Eylül Perşembe günü yeni yarışmamız başlıyor! Her hafta yeni yarışma, yeni bir şans!

AyYıldız
Siz de kazanmaya hazır mısınız? AyYıldız - Arkadaşım Kazandırıyor | Facebook

bu arada hiç birini açmadım daha ,:)

5 hesaptan( ben, annem, kardeş,teyzem) hergun girdim çokonatı, okadar da enerji gönderdim:27: ama yinede cıkmadıya, bu zaman sıkıntısında ona harcadıgım zamana acıdım kızlar.. ben anladım bana bişey cıkmıyor

yedigün
bu haftasonu sinemada hangi filmi izlemek istersin? Yorum yapıp, çekilişe katılan 5 kişi cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor. Haydi ne duruyorsun!

Tekin acar cosmetics
yves saint laurent le teint touche eclat tıkla kazan yarışmamız için son gün!

https://apps.facebook.com/tekinacarcosmetics

memleketinde hisset
memleketim benden sorulur yarışmasının "memleketimin lezzetleri" konulu ilk hafta yarışmasına katıldığınız için çok teşekkürler. Uçak bileti ve knorr hediye paketi kazanan katılımcılara bugün saat 17:00’de mesaj yolu ile bildirim yapılacaktır. 27 eylül perşembe günü yeni yarışmamız başlıyor! Her hafta yeni yarışma, yeni bir şans!

Ayyıldız
siz de kazanmaya hazır mısınız? ayyıldız - arkadaşım kazandırıyor | facebook

bu arada hiç birini açmadım daha ,:)

ay yıldız başlamamış daha zaten

Erikli
Erikli tutkunları! Mutfak önlüğü, şapkası ve eldiveninden oluşan Aşçı Seti’ni kazanmanız için ilk kelime şu anda Twitter’da!

günaydınlar,çokonatta yokum hiç şaşırmadım hep aynı isimler bi tane de tayyar var zaten:36:
bakalım 2 hafta daha oynayayım ne olucak:31:
dettolü en kısa zamanda göndericez demişlerdi:44:

Facebook Ağustos ayında duyurduğu site üzerindeki geliştirmeler çerçevesinde sahte hesapları toplu olarak silmeye başladı.
Facebook üzerinde sahte hesap konusu önemli ve giderek artan bir sorun. Son yapılan açıklamaya göre site üzerindeki hesapların yüzde 8,7'si yani yaklaşık 83 milyonu sahte. Türkiye'de ise bu oranın daha fazla olduğu söyleniyor.

Back
X