Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende demiyorrr neden acaba ya![]()
Kızlar bir şey soracağım. Belki bilginiz vardır.
Breathe right burun bantları için numune formu doldurmuştum.
Hatta reklamlarda söylediği ilk gün hemen doldurup gönderdim.
Hala ses seda yok. Ne zaman gönderecekler acaba.
Kızlar bir şey soracağım. Belki bilginiz vardır.
Breathe right burun bantları için numune formu doldurmuştum.
Hatta reklamlarda söylediği ilk gün hemen doldurup gönderdim.
Hala ses seda yok. Ne zaman gönderecekler acaba.
ben de doldurmuştum 2ay oldu gelmedi
dün gece 12den sonra oy verdiysen tekrar veremiyorsun belki ondandır
evet gece 12den sonra oy verebilirsin tekrarolabilir canım 24 saat geçmesi gerekyordu dimi :26:
ama bi sorun var kızlar bellek bozuk hiç güleceğim yktu valla bide kutuya koymuşlar heee çok güzelmiş gibi söyledim valla
evet gece 12den sonra oy verebilirsin tekrar
geri gönder bence sayfaya da yaz gönderdiğiniz bellek bozuk diye,belki başka bir hediye daha gönderirler kendilerini affettirmek için![]()
slmlar kızlar bende sizlere katılmak istiyorum ve çekiliş ve kmpanyalardan faydalanmak istiyorum fakat benim face yok ve çoğu üyelik için bunu istiyo.... msn ve twit hesabım var bana da yardımcı olabilir misiniz hangilerine katılabilirim acaba
bu yarışmada en çok davet eden kişiler mi kazanıyor yorum yapanlar da kazanıyor mu
davet edenler canım herhalde ama ben hediyelere baktım çok küçük boyutları katılım koşullarına baktınmı
evet baktım şimdi fiyatlarını bile yazmışlar numune gönderceklermiş
kızlar fikirmetreden 10 puan biriktirdim artık eskisi gibi alınamıyor mu daybuday den 100lira limitli diye duymuştum doğru mu acaba deneyen oldu mu
öyleyse boşuna hediye çeki tlep etmiyeyim
cevap yok mu![]()