Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bir şey soracağım. Belki bilginiz vardır.
Breathe right burun bantları için numune formu doldurmuştum.
Hatta reklamlarda söylediği ilk gün hemen doldurup gönderdim.
Hala ses seda yok. Ne zaman gönderecekler acaba.

ben de doldurmuştum 2ay oldu gelmedi

ben de doldurmuştum 2ay oldu gelmedi

Gelmiş olsada görmeme şansınız var çünkü kapıya bırakıp gidiyorlar benimki öyle oldu en azından şans eseri dışarı çıkarken gördüm benden önce başkası görse gidebilirdi dış kapı sonuçta bir sürü insan geçiyor

ama bi sorun var kızlar bellek bozuk hiç güleceğim yktu valla bide kutuya koymuşlar heee çok güzelmiş gibi söyledim valla

olabilir canım 24 saat geçmesi gerekyordu dimi :26:
evet gece 12den sonra oy verebilirsin tekrar

ama bi sorun var kızlar bellek bozuk hiç güleceğim yktu valla bide kutuya koymuşlar heee çok güzelmiş gibi söyledim valla

geri gönder bence sayfaya da yaz gönderdiğiniz bellek bozuk diye,belki başka bir hediye daha gönderirler kendilerini affettirmek için:34:

slmlar kızlar bende sizlere katılmak istiyorum ve çekiliş ve kmpanyalardan faydalanmak istiyorum fakat benim face yok ve çoğu üyelik için bunu istiyo.... msn ve twit hesabım var bana da yardımcı olabilir misiniz hangilerine katılabilirim acaba

slmlar kızlar bende sizlere katılmak istiyorum ve çekiliş ve kmpanyalardan faydalanmak istiyorum fakat benim face yok ve çoğu üyelik için bunu istiyo.... msn ve twit hesabım var bana da yardımcı olabilir misiniz hangilerine katılabilirim acaba

genelde facede oluyor yarışmalar.twitte de oluyor ama burda daha cok facedekiler paylaşılıyor.bence face açmalısın kampanyalara katılmak istiyorsan

Back
X