Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Uzun zamndır beklediğim omo deterjanlarımda geldi:)

Canım omo kadınlar kulubunden kazandıkların mı? içinde neler var? soruyorum çünkü bugun bana da muhtemelen omo geliyor ancak ben kadınlar kulubunden kazanmamıştım.. ondan mı gelicek başka birşeyden mi anlamaya çalışıyorum da :44:

selam kızlar

Organicare Organic Baby Shampoo

hediyeli anket yine başlamış. 100 kişilik kota dolmamış. hadi gelin

Her ay testimize tam doğru cevap veren 100 üyemize Organicare Baby organik bebek bakım ürünlerinden adreslerine hediye gönderiyoruz. Testi doğru çözenler arasında yapılacak ön elemeden sonra hediye kazananlar telefonla aranacak ve hediyeleri telefonla adres teyidinden sonra adreslerine ücretsiz kargo ile gönderilecektir. Lütfen adres ve telefon bilgilerinizi eksiksiz giriniz.

Soru : Organik kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Soru : Organik sertifikalı bir bebek ürünü;
Mineral oil içerebilir
Mutlaka kokusuz olmalıdır
Paraben ile formüle edilir
Karanfil yağı içerebilir
Soru : Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
methyl, propyl, butyl, ve ethyl parabenler kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Talk pudrası içermemelidirler
Pişik, tahriş ve alerjiler vazelin ve formaldehit ile önlenir
SLS içeren şampuanlar bebeğinize zarar verebilir
Soru : Hangisi doğrudur ?
Organik sertifikalı tarım yapılırken hormon, sentetik böcek ilacı ve suni gübre kullanılır
Doğal çevreye zarar veren kimyasallar sadece organik formüllerde bulunur
Organik üretimin hiçbir aşamasında ionize radyasyon bulunmaz
Organik tarım GDO (GMO) tohumlarla yapılmalıdır

bu anket gelen kadar sayfayı yenileyin doğru cevapları işaretledim. hadi kolay gelsin

Her ay testimize tam doğru cevap veren 100 üyemize Organicare Baby organik bebek bakım ürünlerinden adreslerine hediye gönderiyoruz. Testi doğru çözenler arasında yapılacak ön elemeden sonra hediye kazananlar telefonla aranacak ve hediyeleri telefonla adres teyidinden sonra adreslerine ücretsiz kargo ile gönderilecektir. Lütfen adres ve telefon bilgilerinizi eksiksiz giriniz.

Soru : Organik Kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Mineral oil içerebilir
Karanfil yağı içerebilir
Soru : Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
methyl, propyl, butyl, ve ethyl parabenler kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Organik sertifikalı tarım yapılırken hormon, sentetik böcek ilacı ve suni gübre kullanılır
Testi Bitir

selam kızlar

Organicare Organic Baby Shampoo

hediyeli anket yine başlamış. 100 kişilik kota dolmamış. hadi gelin

Soru : Organik kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Mineral oil içerebilir
Karanfil yağı içerebilir

bu anket gelen kadar sayfayı yenileyin doğru cevapları işaretledim. hadi kolay gelsin

linkinide atarmısn

kızlar sorularınıza cevap yazıyıyorum. ilk 100 kişiye tebrikler vs diyor bebeğimebakım.com ama yine de eleme yaparak gönderiyorlar. kesin gelecek diye bişey yok. o yüzden birkaç mailden farklı tel ve adres ile kayıt yaptırın . biz buradan geçen sene bayağı kişi kazandık. ara ara bakıyorum varsa yarışması link atıyorum bol şans hepinize bu sorular gelene kadar F5 ile sayfayı yenileyin diğer soruların cevabını bilmiyorum.

kızlar sorularınıza cevap yazıyıyorum. ilk 100 kişiye tebrikler vs diyor bebeğimebakım.com ama yine de eleme yaparak gönderiyorlar. kesin gelecek diye bişey yok. o yüzden birkaç mailden farklı tel ve adres ile kayıt yaptırın . biz buradan geçen sene bayağı kişi kazandık. ara ara bakıyorum varsa yarışması link atıyorum bol şans hepinize bu sorular gelene kadar F5 ile sayfayı yenileyin diğer soruların cevabını bilmiyorum.

bana daha önceden katılmışsınız dedi zaten katılamıyorum tekrar

Canım omo kadınlar kulubunden kazandıkların mı? içinde neler var? soruyorum çünkü bugun bana da muhtemelen omo geliyor ancak ben kadınlar kulubunden kazanmamıştım.. ondan mı gelicek başka birşeyden mi anlamaya çalışıyorum da :44:

Evet canım Kadınlar klubünden kazandıklarım içinde 720 ml sıvı deterjan birtane renkliler için birtanede beyazlar için birde pembe renk yumoş var

kızlar omonun çekilişine nasıl katılacağım acaba bu arada face açtım şimdi

canım omo her ayın 1. de başlıyor . sen aralık ayını bekleyeceksin artık :(

ayrıca çekilişle değil puan birikityorsun paylaşım ve yorumlarla belli zamnlarda da puana göre hediye dağıtıyor o zmanda hediyeyi alıyorsun. burayı takip et anlarsın

ayrıca çekilişle değil puan birikityorsun paylaşım ve yorumlarla belli zamnlarda da puana göre hediye dağıtıyor o zmanda hediyeyi alıyorsun. burayı takip et anlarsın

çok teşekkür ederim cnm saol. peki kozmetik ürünlerinde var mı kampanya çekiliş falan

çok teşekkür ederim cnm saol. peki kozmetik ürünlerinde var mı kampanya çekiliş falan

rica ederim. farklı farklı kampanyalar var. biraz geçmiş sayfaları oku oradaki linklere gir günlük kampanyalar da var. haftalık süreli vs.. kampanya var.face de kazandım tebrik istiyorum diye bi grup var oraya bak. kampanyacıları ekle zaten herşeyden haberin olur. :4:

canım yazmana gerek kalmadı kargom geldi omo değilmiş Toni&Guy dan kazandığım saç bakım setiymişşş :52::52::52:
çok güzel bi set çok tatmin edici umarım ürünler de işe yarıyordu resmini koyuyorum :21: $Toni-Guy-Glamour-Supply-Product-Image.webp

arkadaşlar sabah kargo geldi bana aırwıck oda spreyli gelmiş bir soru bir tahmin yarışmasından kazanmışım nezamandı bu yarışma hatırlamıyorum bile şaşırdım paylaş kazandan gelmişti ama buda iyiii oldu eşim odasında kullanır artık:52::52::4::9:

hediyesi gelenler güle güle kullanın :34:
bebeğime bakım sitesine üyeydim bende testi burdakiler sayesinde gördüm ve cevapladım teşekkürler kızlar :16:

Back
X