Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben bunu bitirmemiştim bile tesadüf bakim deidm kazanmışım :) ahahah ben hep beklemediklerim ikazanıyorum bu aralar snicirsla bu süper oldu ya :)

bende bitirmedim canım arada 3 kez falan aynı bölümü oynadım sadece.çekiliş hakkı kazanmak için

Ben bile kazanmışım kızlar ya birkaç kez oynamıştım sanırım. :52:
Maile baktım bir şey gelmemiş herhalde maille kod falan gönderirler di mi?

Kızlar selammmmmm

dün de yazmıştım ama nereden olduğunu yazmamışım aceleden . Kızım için oto koltuğu buldum indirimde ama kredi kartına taksit yapmıyor bari biraz destek olsun istedim hediye kuponunuz var mı ? 50 tl üzerinde kullanılabilecek . çek yada kupon...

Benimle paylaşır mısınız ?

Tşkler.

Bekliyoruuuuuuuuuuuuuummm

e-bebek

inanmıyorum bekodan kristal çay bardağı kazandım tebrikler dedi hala inanmıyorum nasılsa yine çıkmayacak diye öylesine tıklamıştım

inanmıyorum bekodan kristal çay bardağı kazandım tebrikler dedi hala inanmıyorum nasılsa yine çıkmayacak diye öylesine tıklamıştım

güle güle kullan canım

samsungun syfasına yazdım ben bakalım cvp gelicekmi :44:

Kızlar selammmmmm

dün de yazmıştım ama nereden olduğunu yazmamışım aceleden . Kızım için oto koltuğu buldum indirimde ama kredi kartına taksit yapmıyor bari biraz destek olsun istedim hediye kuponunuz var mı ? 50 tl üzerinde kullanılabilecek . çek yada kupon...

Tşkler.

e-bebek

e bebektenmi alıcan, hangi marka.. ben ordan almıştım fakat hiç kullanmadım. arkadaşımın çocuğu büyümüş o verdi onunkini kullanıcaz diye bunu paketinden bile çıkarmadık. alacağın o yada o tarz bişeyse bunu gönderebiliriim

Kızlar selammmmmm

Tşkler.

e-bebek
ben kızımın oto koltuğunu satıyorum ilgilenirsen
KRAFT 9-25 KG OTO KOLTUĞU 250 TL YERİNE 85 TL - Kraft Çocuk Oto Koltuğu sahibinden.com'da - 102140532

Back
X