Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugünün sorusu : Masalda, oyuncakçı Gepetto’nun ağaçtan yaptığı ve yalan söylediğinde burnu uzayan bir karakterin maceralarının anlatıldığı kitabın adı nedir?

Sorunun doğru yanıtını hediyenin gönderilmesini istediğiniz adres ve kitabı okuyacak çocuğumuzun yaş bilgisi ile birlikte yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen

1-25-50-75-100-125-150-175-200-225-250-275-300-325-350-375-400-410-420-430-440-450-460-470-480 kişilere çocuk kitabı hediye. Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecek ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

ToyzzShop
Yarışmamız başlıyor!

Kasım ayının ikinci pazartesi ile başlayan haftası Dünya Çocuk Kitapları haftası olarak değerlendirilmektedir.

Bugünün sorusu : Masalda, oyuncakçı Gepetto’nun ağaçtan yaptığı ve yalan söylediğinde burnu uzayan bir karakterin maceralarının anlatıldığı kitabın adı nedir?

Sorunun doğru yanıtını hediyenin gönderilmesini istediğiniz adres ve kitabı okuyacak çocuğumuzun yaş bilgisi ile birlikte yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen

1-25-50-75-100-125-150-175-200-225-250-275-300-325-350-375-400-410-420-430-440-450-460-470-480 kişilere çocuk kitabı hediye.

Kızlar günaydın bir konuda yazmak istiyorum size , son zamanlarda markafoni den aldığım çoğu şey sorunlu çıkmaya başladı , mutfak seti aldım porselen , yarısı kırık geldi , otomatik sıvı sabunluk aldım akşam bütün sabunu kendi kendine boşaltmış , eşime pijama almıştım çizgileri yamuktu , biraz da leke vardı , parfüm siparişi vermiştik 3 haftada gelmedi sonra da iptal edip parasını iade ettik demişler onca zaman bekletip, o arada ne de olsa ordan gelecek diye dışardan da almadık bekledik , yurtdışına hediye göndermek için bir çocuk eşortman takımı almıştım onu da iptal etmişler haftalarca gelmedi gönderemedim rezil de oldum vs yani hep sorun hep sorun artık yok kargocuyu çağır geri yolla uğraşmaktan sıkıldım ve alışveriş etmiyorum çok bozdular eskisi gibi değiller,alışveriş edecek olan varsa artık hiç memnun edemediklerini söylemek istedim .. kusurlu malları gönderip duruyorlar ben artık orjinal ürün sattıklarını düşünmüyorum , bence pahalı birşey almayın değmez çünkü hele ki hediye falan kesinlikle almayın gelen üründen utanırsınız bir de , diyeceksiniz neden sorun olduğu halde devam ettin , görmezden geldim bazılarını ama sürekli saçma sapan şeyler olunca artık kızdım ilgilenmiyorlar da, bebek olduğu için dışarı çıkıp alışveriş yapma fırsatım olmuyor o nedenle mecbur kalmıştım ama artık ne yapıp yapıp görerek alacağım herşeyi

canım son 2 seferdir markafoniden bende sorun yaşadım..sana katılıyorum...benim siparişimi aradan 3 hafta geçtikten sonra ürün stoklarımızda yok değip iptal ettiler...ve bunu 2 kez yaptılar.

Yves Rocher Türkiye bir bağlantı paylaştı.

Sadece 6 Günde yaşlanmanın izlerini cildinizden silin!
Peki kimler “Bazı sürprizlerimiz olacak” desek sevinir? :)

Back
X