Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

restte yarışma başladı. ama marketteki yada evdeki rest temizik bezlerinin foto sunu yollayan kazanıyor. geçen haftalarda kazanan arkadaşlar vardı onlar evdekilerin resmini çekip katıla bilir
rica etsem 1 resim de benim için çekip bana yollar mısınız. 2 seferdir kaçırıyorum da.
acillll

kızlar 3 haftadır yoktum..ben 1.5 ay önce dettoldan ilk deneyen sen ol kampayasından sıvı sabun kazanmıştım halen gelmedi :2: hatta beni aradılar memnuniyetle ilgili..bende henüz gelmedi dedim.adresi tekrar edip göndereceklerini söylediler gelmedi..daha sonra mesaj attım sizi bilgilendircez dediler ama gelmedi..2 gün önce yine yazdım ama hiç cevap gelmedi..heralde 1 bardak soğuk su içicem :50:

arkadaşlar 1 Numaradan sürprizlerden 10 ayda kazanmışım. Komşum evde olmadığım birgün kargocuyu görüyor. Kargoya bize bırakın diyor kargo bırakmıyor tabi komşumun da kontürü olmadığı için beni arayamıyor. Ben şehir dışındaydım. unutuyor söylemeyi sonra bana 1 hafta sonra söylüyor. Avondan bir kutu getirmişti diyor. Allah Allah avondan kazanmadımki diyorum. Merak edip siteye bakıyorum. Jeton düşüyor tabi:25: Aradım kargoyu avona yönlendirdi. Avona mesaj attım aradım bilgilerimi verdim bakalım :43:

arkadaşlar 1 Numaradan sürprizlerden 10 ayda kazanmışım. Komşum evde olmadığım birgün kargocuyu görüyor. Kargoya bize bırakın diyor kargo bırakmıyor tabi komşumun da kontürü olmadığı için beni arayamıyor. Ben şehir dışındaydım. unutuyor söylemeyi sonra bana 1 hafta sonra söylüyor. Avondan bir kutu getirmişti diyor. Allah Allah avondan kazanmadımki diyorum. Merak edip siteye bakıyorum. Jeton düşüyor tabi:25: Aradım kargoyu avona yönlendirdi. Avona mesaj attım aradım bilgilerimi verdim bakalım :43:

evde olmayınca zor oluyor

Back
X