Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hürriyet Aile

Hürriyet Aile online sponsorluğundaki İstanbul Baby Show Yarışmaları kazandırıyor!
İBS’in Facebook sayfasındaki “Senin sevimli Looney Tunes kahramanın hangisi?” fotoğraf yarışması kazananı havalara uçuracak.
Çocuklarınızın Looney Tunes kahramanlarıyla çekilen fotoğraflarını siteye yükleyin, en çok oyu alıp Looney Tunes karakterleriyle süslü Vestel LED TV kazanma şansı yakalayın.
Ayrıntılı bilgi için İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı adresini tıklayın!

mail gelmemiş demekki kazanamadık :(

liste açıklasalar daha iyi böyle spamda kalır gider...

Son düzenleme:
Merhaba, ‘Kérastase Soruyor’ yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yarışmamız sona ermiştir. Kazananlar listesine 19.11.2012 tarihinden itibaren Kerastase soruyor adresinden ulaşabilirsiniz.

kutusu öyleymiş sadece, kendi üretim çikolataları olduğu için direk kutuya koyup yollamışlar. ben açtım çikolataya baktım taze gibi duruyo. mantıken 5 sene durmuş çikolata öyle olmaz. ama garip geldi böyle bi hizmet...

ben hiç açıp bakmadım belki geri gönderin filan derler diye hiç güvenilir gelmedi bana bu durum nasıl güvenip yedireceğiz çocuklarımıza ben yediremem valla

kızlar profiloun yarışmasını kazanmışım iki kişilik bilet en bedavasından :52::52::52::52: ilk olduda ondan bukadar sevindim valla siftah :52:
şey orucam size maille ger i donuş yapın katılım durumu vve 2. kişi adı için diye bende yaptım sinemada kimlik mi göstericez nasıl olcauk bu iş. bi bilgilendirirseniz çok makbule geçer emin olunnnnnnnnnnnnn

..............................................................

Son düzenleme:
gelirsen karşılaşırız belki aslıcımm :)
eşime sordum gideriz dedi...özel gösterim ilk gösteriyi izlemek diye biliyorum ama baktım film aynı gün içinde saat 15 de falanda var..neyse artık gidelim bakalım...19 15 deymiş..mailine bak.maile cevap vermen gerekiyor cnm

maile cevap verdim canım bende kazanmışım ama orda npaıcaz kimliklemi gircez danışmayamı falan sorucaz biliyonmu acaba:53::53:

Back
X