Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yokuuuuummm....

Kevserin Mutfağı
Kevserinmutfagi.com ve Ankara Maestro Dans Kursu İşbirliği ile muhteşem fırsat!!
Bu iletiyi facebook profilinde “profili herkese açık olacak şekilde” paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye 1- Salsa, 2- Bachata, 3- Tango, 4- Harmandalı, 5- Çocuk Dans (6-12 yaş), 6- Oryantal arasından seçecekleri herhangi bir kategoride 1 aylık ücretsiz dans kursu, 5 kişiye ise yine bu kategoriler arasından seçecekleri herhangi bir dans kursu için 1 ay boyunca % 70 indirim hediye edilecektir. Yarışmaya Ankara dışından da katılarak kazandığınız takdirde Ankara’da ikamet eden tanıdıklarınıza hediye edebilirsiniz. Yarışma 20 Kasım 2012-27 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup sonuçlar 28 Kasım 2012 tarihinde kevserinmutfagi.com facebook sayfasında ve maestro dans kursu facebook sayfasında duyurulacaktır. Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi için:
Ankara Dans Kursları | Ankara Dans Kursları
https://www.facebook.com/danskursu

sözde çekiliş ya baktım sadece tweet attığı yarışma danışıklı dövüş

Burcu 1 Anne ‏@Burcu1Anne
Hediye urune sahip olan kisi @brngnl tebrik ediyoruz, @ForiTekstil ve bizimle irtibata gecin lutfen

aaaaaaa eco bubles oyunundan 20 tl markafoni çeki kazanmışım mail adresime gelecekmiş çok şaşırıyorum hiç inanmam bu tip çekilişlere normalde :)))))))))

@serefBuryan da #SansliKonuk günü. Takip et, Yorum Yap, Paylaş, Yer Bildir. Çift kişilik Harika bir ziyafet kazanan sen ol @sansliKonuk

sözde çekiliş ya baktım sadece tweet attığı yarışma danışıklı dövüş

Burcu 1 Anne ‏@Burcu1Anne
Hediye urune sahip olan kisi @brngnl tebrik ediyoruz, @ForiTekstil ve bizimle irtibata gecin lutfen

oraya da yazmışsın sanırım dimi?listemde eklisin sanırım canım

vaseline de yokum :19:
zamanında benim kazandığım olay paketini kendine gönderten kişi var, sinirim tepeme geldi ismini görünce.

ben kazanmışım ama daha mail gelmedi kullanıp kullanmayacağımda belli değil genelde alışveriş yapmam sitelerden kilolu olduğum için eğer gelirse kullanmazsam maili sizlerden birine yollaya bilirim ilk defa bu çekilişlere katılıyorum gelip gelmiceğinden emin değilim söz vermek istemem

Back
X