- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurmayı Seviyorum - Biri Yetenek mi Dedi? | Facebook
DONDURMAYI NASIL ULAŞTIRACAKLARSA ARTIK ? :)
Yedigün
[h=5]Yedigün ailesine Yedigün Portakaldan sonra kaç ürün eklenmiştir? Yorum yapıp, çekilişe katılan 12 kişi Cinemaximum'dan sinema bileti ya da Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!
herkes 4 yazmış bende öle yazdımdoğrumu bilemiom :44:
[/h]
kızlar avonun hersabah yaptığı yarışmadan hediyesi gelmeyen var mı :26:
benim parfüm geldi rimeller yok ortada
gelmezsede şaşırmam avon numunelik bi kaç kişiye gönderir gerisi yok
avonun her yarışmada yaptığı taktiğidir bu![]()
bende parfum kazanmistim hala yok, mail attim geri donmediler 3 gundur bekliyorum, bu arada kizlar markafoni 20 tl icin mail geldi banada fakat 06-30 Kasım 2012 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ilk 30 TL ve üzeri* alışverişinizde 20 TL DEĞERİNDE KUPON HEDİYE! diyor, sonra altta da kucuk yaziyla 30 TL ve üzeri ödeme yaptığınız takdirde 20 TL değerinde kupon hesabınıza yüklenecektir. yazmislar yani bi kez alisveris yapcam sonra birdahaki alisverisimde 20 tl yi kullanabilcem, oyleyse istemem![]()
o markafoninin herkese verdiği normal kampanyası
nasil yani yarismadan kazandigimiz 20 tl degilmi bu :26: peki onun altlimiti falan varmi mailemi geliyor oda
yok canım o markafoninin üyelerine verdği kampanya
Ben çek kazanmadım canımm bilmiyorummm ama alt limiti yoktur büyük ihtmiall