Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BayBayNakit ‏@baybaynakit
Twitter yarışmamız bugün saat 15:00’da! Saat 15.00’daki tweetimizi RT yapan 5 kişi BayBayNakit’ten kupa kazanacak.

Bugün Twitter'da soracağımız soruya doğru yanıt veren ilk 15 kişiye Supreme Nemlendirici Krem hediye ediyoruz! YKM Ankara Kızılay mağazasından hediye kazanmak için sizi şöyle alalım:
https://twitter.com/esteelaudertr pöff ankara içinmiş

kızlar Estee Lauder'in twitter yarışmasının kurallarına baktımda :))

12. Kazananlar ödüllerini 22-23-24 Kasım tarihlerinde YKM Ankara Kızılay mağazası Estee Lauder standından alabilirler. Kargo ile ödül gönderimi yoktur.
13. Ödülümüz Estee Lauder Supreme Nemlendirici Krem deneme boyudur. Satış değeri yoktur.

Yedigün
[h=5]Yedigün ailesine Yedigün Portakal’dan sonra kaç ürün eklenmiştir? Yorum yapıp, çekilişe katılan 12 kişi Cinemaximum'dan sinema bileti ya da Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!

herkes 4 yazmış bende öle yazdım :P doğrumu bilemiom :44:

[/h]

Yedigün ailesine Yedigün Portakal’dan sonra kaç ürün eklenmiştir? Yorum yapıp, çekilişe katılan 12 kişi Cinemaximum'dan sinema bileti ya da Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!

kızlar avonun hersabah yaptığı yarışmadan hediyesi gelmeyen var mı :26:
benim parfüm geldi rimeller yok ortada :31:
gelmezsede şaşırmam avon numunelik bi kaç kişiye gönderir gerisi yok
avonun her yarışmada yaptığı taktiğidir bu :47:

Yedigün
[h=5]Yedigün ailesine Yedigün Portakal’dan sonra kaç ürün eklenmiştir? Yorum yapıp, çekilişe katılan 12 kişi Cinemaximum'dan sinema bileti ya da Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!

herkes 4 yazmış bende öle yazdım :P doğrumu bilemiom :44:

[/h]

ben 5 buldum:44::44::44:

kızlar avonun hersabah yaptığı yarışmadan hediyesi gelmeyen var mı :26:
benim parfüm geldi rimeller yok ortada :31:
gelmezsede şaşırmam avon numunelik bi kaç kişiye gönderir gerisi yok
avonun her yarışmada yaptığı taktiğidir bu :47:

bende parfum kazanmistim hala yok, mail attim geri donmediler 3 gundur bekliyorum, bu arada kizlar markafoni 20 tl icin mail geldi banada fakat 06-30 Kasım 2012 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ilk 30 TL ve üzeri* alışverişinizde 20 TL DEĞERİNDE KUPON HEDİYE! diyor, sonra altta da kucuk yaziyla 30 TL ve üzeri ödeme yaptığınız takdirde 20 TL değerinde kupon hesabınıza yüklenecektir. yazmislar yani bi kez alisveris yapcam sonra birdahaki alisverisimde 20 tl yi kullanabilcem, oyleyse istemem :25::25::25:

bende parfum kazanmistim hala yok, mail attim geri donmediler 3 gundur bekliyorum, bu arada kizlar markafoni 20 tl icin mail geldi banada fakat 06-30 Kasım 2012 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ilk 30 TL ve üzeri* alışverişinizde 20 TL DEĞERİNDE KUPON HEDİYE! diyor, sonra altta da kucuk yaziyla 30 TL ve üzeri ödeme yaptığınız takdirde 20 TL değerinde kupon hesabınıza yüklenecektir. yazmislar yani bi kez alisveris yapcam sonra birdahaki alisverisimde 20 tl yi kullanabilcem, oyleyse istemem :25::25::25:

o markafoninin herkese verdiği normal kampanyası

YARIŞMAMIZA KATILMAK İÇİN;

1_ FOTOĞRAFI BEĞENMENİZ
2_KENDİ SAYFANIZDA PAYLAŞMANIZ VE YARIŞMA BİTENE KADAR KALDIRMAMANIZ GEREKMEKTEDİR...
3_YARIŞMA SONUNDA YAPACAĞIMIZ ÇEKİLİŞTE 50X70 BOYUTUNDA İSTER KENDİ FOTOĞRAFINIZDAN OLUŞAN İSTERSENİZDE SAYFAMIZDA BEĞENDİĞİNİZ TABLO HEDİYEMİZDİR...

BAŞLAMA TARİHİ ; 20 .11.2012
BİTİŞ TARİHİ ; 27.11.2012
https://www.facebook.com/pages/Dekoratif-Tablolar/249452071823797?ref=stream

Back
X