Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esmerist,joeyfun tebrikler vallaHer listede adınız var canlar beni de bi okuyun hayrınıza
Ve bişeyler kazanan herkesi tebrik ederim![]()
geldim geldimmm
alan ve alacaklara afiyet olsun.... bende ilk defa yedim diğer markalar tabi daha favorim ama karnımı doyurdu mu doyurduo kadar kötüde değildi bu kenarlı pizza kenarının içi peynirli yani öle ekmek hamur falan çok yemedim peynir geliyo ağzına..ayy bedava sirke baldan tatlıdır beee
Valla canlar ne zamana kadar geçerli bilmiyorumm, gnctrklcden mesaj at admin hemen dönüyor bi sorunn isterseniz..
Ben teli çevirince gnctrklcen kenar pizza kazandım az önce dedim, adam sordu nasıl falan anlattım, sonra tel ve şifremi istedi adresi verdimm ücretsiz gelecek dedi..neyse pizzam geldi 12.90 falan yazıyor , pizzacı ödedinizmi falan dedi bende bu bedava turkkcelden kazandım ddim.fiştede turkcel kampanyası diye yazıyor halbuki ama fiyatta yazıyo, neyse aradı falan halletti sorun çözüldü bedava pizzamı yedim
sayemde baya insanın pizza yemesine nasip oldum inş arkadaşın dediği gibi mide bozulması falan olmaz.
30 kasım mı hadiya ben bitti sanıyordum cifleri tatlıgacii ii ya sevindimm[/QUOTEçokta kötü değildir canım en azından istanbulda çok ünlü bir kuruluş tabiki diğerlerini tercih ederiz ama dediğin gibi bedava şey afiyet bal şeker olsun bende pizza hut ve kfc menüsü aldım ama otursuğum yer dağ başı nerden bulcaksam kfc ile pizza hut boşa aldım :))))))))))
Yves Rocher Türkiye
YVES ROCHER ANTI AGE GLOBAL- SADECE 6 GÜNDE YAŞLANMANIN İZLERİNİ CİLDİNİZDEN SİLİN yarışmasının 2. etap kazananları belli oldu! Kazananlar listesi için: Yves Rocher Türkiye - Yves Rocher Anti Age Global, Sadece 6 Günde Yaşlanmanın İzlerini Cildinizden Silin | Facebook
YVES ROCHER ANTI AGE GLOBAL kazanan 3 kişiden biri olmak için şansınız hala devam ediyor! Bekliyoruz: Yves Rocher Türkiye - Yves Rocher Anti Age Global, Sadece 6 Günde Yaşlanmanın İzlerini Cildinizden Silin | Facebook