Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çiçek Sepeti ‏@ciceksepeti

Bu leziz meyve kutusu sizin olsun ister misiniz? :) Öğretmenler Günü yarışmamız birazdan başlıyor! :

kızlar selam

kale nin bugünkü cevabını bilen var mı ?

yaaaaaaa ne ballısınız yaaa...aranızda çalışan yok mu herkes ev hanımı mı ? walla iş yaparken ara ara giriyorum ama aklım burda kalıyor..... ve hiçbişey de kazanamıyorum çok sinr bozucu

crax ne öyle hep davet yolluyor resmi olduğum kişşileri seçiyor bi de davet göndermeyince de atlatmıyor sayfayı çok gıcık

Çiçek Sepeti ‏@ciceksepeti

Bu leziz meyve kutusu sizin olsun ister misiniz? :) Öğretmenler Günü yarışmamız birazdan başlıyor! :

kızlar bunu nasıl yapıcaz yanıtlamı diyeceğiz????? offf hiç anlamıyorum şu twetterdan

Son düzenleme:
kızlar selam

kale nin bugünkü cevabını bilen var mı ?

yaaaaaaa ne ballısınız yaaa...aranızda çalışan yok mu herkes ev hanımı mı ? walla iş yaparken ara ara giriyorum ama aklım burda kalıyor..... ve hiçbişey de kazanamıyorum çok sinr bozucu

crax ne öyle hep davet yolluyor resmi olduğum kişşileri seçiyor bi de davet göndermeyince de atlatmıyor sayfayı çok gıcık

çlışanlarda var cnm kısmet biraz da.eti evet malesef öyle sinir ediyo insanı

Tatlıgacı geçenlerde avondan kazanmıştık ya..Seçimin ne gibi bişeydi uygulamanın adı..Benim hediyeler geldi bi dudak balmı bide perfüm secret fantasy çok sevindim:52::52:Avonu seviyorum ben yaa:16::16:4 parfümüm oldu:1:

Tatlıgacı geçenlerde avondan kazanmıştık ya..Seçimin ne gibi bişeydi uygulamanın adı..Benim hediyeler geldi bi dudak balmı bide perfüm secret fantasy çok sevindim:52::52:Avonu seviyorum ben yaa:16::16:4 parfümüm oldu:1:

güle güle kullan cnm :12::12:

Vaselinin cevaplarını buldum yaptım burada da paylaşacaktım ama gerek yok çünkü hediyeli değil..Testi bitirdim.Cildinize önem veriyosunuz dedi.Ne mail ne başka bişey istemedi..:31:

Back
X