- 21 Haziran 2009
- 3.933
- 1.852
- 248
- 44
tbrkler canım masallah bu aralar sanslısın![]()
sağol canımm açıldı şansım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tbrkler canım masallah bu aralar sanslısın![]()
sizlerin sayesinde kazandımtekrar hepimizine tsk ediyorm.ama gorsen sıktılar yani.resmen çirkin ol diyolar.sinir ettiler
hem tv de cıkcam olurmu yani
![]()
Vaseline
Cildinin mucizesinin farkında olanlar için minik bir testimiz var. Bakalım sen cildini ne kadar iyi tanıyorsun? Vaseline® |
https://www.facebook.com/OctamarSurup
beğen paylaş oyuncak hediye
AriZona Iced Tea Türkiye
Resmi Profilinde Paylaş AriZona Iced Tea kazanma şansı yakala! :)
Çiçek Sepeti ‏@ciceksepeti
Bu leziz meyve kutusu sizin olsun ister misiniz? :) Öğretmenler Günü yarışmamız birazdan başlıyor! :
kızlar selam
kale nin bugünkü cevabını bilen var mı ?
yaaaaaaa ne ballısınız yaaa...aranızda çalışan yok mu herkes ev hanımı mı ? walla iş yaparken ara ara giriyorum ama aklım burda kalıyor..... ve hiçbişey de kazanamıyorum çok sinr bozucu
crax ne öyle hep davet yolluyor resmi olduğum kişşileri seçiyor bi de davet göndermeyince de atlatmıyor sayfayı çok gıcık
kızlar bunu nasıl yapıcaz yanıtlamı diyeceğiz????? offf hiç anlamıyorum şu twetterdan
Tatlıgacı geçenlerde avondan kazanmıştık ya..Seçimin ne gibi bişeydi uygulamanın adı..Benim hediyeler geldi bi dudak balmı bide perfüm secret fantasy çok sevindimAvonu seviyorum ben yaa
4 parfümüm oldu
![]()