Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

money yap kazan 407 .sıradayım dogru anladıysa:1:aysegulcum cok tekrar tesekkurler.helal et valla ugrastın o kadar:21:

selam kızlar, bugün işlerden kafamı kaldıramadım :( etiden bende kazanmışımm:3:

kazanan arkadaşlara tebrikler, Allah daha çoğunu versinnn inş

bi tek şu mercedes den kazanmışım o kadar başkada yok kazanamıyorum bende bi şansızlık var :( zaten bebeğimle uraşmakdan burayada yazamıyorum doru düzgün şimdi diceksiniz bizimde çocuklar var ama benim bebeğimin bağırsağı dışarda amelyatlı 3 amelyat geçirdi ve daha 5 aylık :( şubat sonu mart başı bidaha olcak öf onun şansına diorum o zaman bile kazanamıuorum şansım yok şansım

bi tek şu mercedes den kazanmışım o kadar başkada yok kazanamıyorum bende bi şansızlık var :( zaten bebeğimle uraşmakdan burayada yazamıyorum doru düzgün şimdi diceksiniz bizimde çocuklar var ama benim bebeğimin bağırsağı dışarda amelyatlı 3 amelyat geçirdi ve daha 5 aylık :( şubat sonu mart başı bidaha olcak öf onun şansına diorum o zaman bile kazanamıuorum şansım yok şansım

Geçmiş olsun canım Allahım sağlık versin bebeğine kısa zamanda iyileşşsin inşallah (Amin)

Ya çok üzüldüm geçmiş olsun zordur eminim.. Allah yardımcınız olsun.

nescafeye nasıl katılmıştık mail mi göndermiştik hatırlayamadım bi an:26:

Tebrik ederim canım senin adını görünce sevindim zaten :29:
sağol canım çok teşekkürler :))))))))
İnşallah herkes kazanmıştır canım. Kızlar 2 gündür yarışmam vardı gece gündüz ona uğraştım ama yarışmanın bitmesine çok az süre kala otomatik beğendirme hilesi yaparak beni geçtiler moralim çok bozuldu firma hile yapıldığını anlayamayız dedi bide gitti emeklerim :(
canım anlamamaları mümkün değil işlerine gelmiyo bizim aynı aypiden girdiğimizi nasıl anlıyoki katılım şartlarına aynı aypiden girenlere hediye gitmicek ibresini koyuyor çoğu çekiliş
buradan arkadaşın oynadığı % 75 benim % 50 coca cola kaç lira ki biliyomusunuz
ya bende bi eksiklik var heralde ben niye göremiyom kendiminkini atacam kendimi balkondan şimdi
evet canım ben de kazanmışım ben ve kızım adına

benimkide yolda imiş..twıgyden mi almıştın sende

:52:

ben avon temsilcisiyim,bana o numunelerden her siparişimde kolimden dolu çıkıyor dağıtıyorum bile çevreye
ilahi avon :9: ayıp etmişin :23:
yok canım twegy değil shamdan dan aldım markafonide kampanyası vardı face'e koydum resmini çizmenin pek zevkli değilimdir ama bu iyi gibi sanki herkez beğendi :) hatta komşum biraz kıskandı sanırın :b bana kazan bana al diyo sen napcan bebekle tapukluyu diyo bende kendin kazan kendin al dedim:b
çooooooook geçmişler olsun canım rabbim şifasını verir inşallah tez vakittede senin şansında yavrunun sağlığına gelir bundan büyük şans zaten kimse istemez keşke banada 4 yıl önce öle bi şans gülseydide bişicik sahibi olmasaydım :) rabbim inşallah yavrunu bütün yavrular gibi sağlıklı kılsın onlardan hiç bir eksikliğini bırakmasın

çooooooook geçmişler olsun canım rabbim şifasını verir inşallah tez vakittede senin şansında yavrunun sağlığına gelir bundan büyük şans zaten kimse istemez keşke banada 4 yıl önce öle bi şans gülseydide bişicik sahibi olmasaydım :) rabbim inşallah yavrunu bütün yavrular gibi sağlıklı kılsın onlardan hiç bir eksikliğini bırakmasın

saqol bitanem sağol

money club polonez sucuk vermişti ya ondan kazanan varmı kızlar birşey sorcam :18::18:

evet canım ben de kazanmışım ben ve kızım adına

benimkide yolda imiş..twıgyden mi almıştın sende

:52:

ben avon temsilcisiyim,bana o numunelerden her siparişimde kolimden dolu çıkıyor dağıtıyorum bile çevreye
ilahi avon :9: ayıp etmişin :23:

ben takım öncüsüyüm ama bana niye göndermiyor bu avon ya ne pintiler ha:37:

Back
X