Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

haklısın canımda bak şimdi burda yanımda yatıyo çok şeker ama sürekli kucama almam yasak yapabilcegim hiç bişeyde yok karnının sağ tarafında ufak bir delik var buyuk tuvaletini ordan poşet bağlı özel poşet ona yapıyo başka bişey yok şuan son amelyatı kaldı ilk kötüydü ama 3 amelyattan sora şimdi iyi :) inşallah dahada iyi olcak doktor çok kuvvetli bi kız diyo :) son aşamamazdan sonra normale döncek inşallah

Allah şifa versin canım biran önce sağlığına kavuşur inşallah

avmde metro standı vardı kocaman motorsiklet olayı falan.
orda çocuk bana ısrar etti yumruk at die 750 yaparsan hediye var falan dedi tabi 600 küsürlerde kaldım :D
annem ve kardeşim 750den fazla yaptı
her ikisinede ayrı ayrı metro hediyesi verdiler
toplam 15 metro yarısı büyükboy yarısı normal
kısa günün karı :32:

orda çocuk bana ısrar etti yumruk at die 750 yaparsan hediye var falan dedi tabi 600 küsürlerde kaldım :D

ohh süper afiyet olsun canım.:56:

afiyet olsun hangi avmde ?

kızlar taft tan hediye seti kazandınız dedi az önce :D ne geliyor bilen varsa yazabilir mi bir de şu money yap kazandan alacağımız kolalar yüklenmemiş hala ne zaman alıcaz bakalım

Son düzenleme:
kızlarrrrrr
tefalden actifry kazanmışım... :46:
şok oldum yaa,tesadüfen gördüm, unutmuştum ben onu...
Link veren arkadaşlara tşkler.... :16:
oooooooh maaşallah tebrik ederim
çeyrek bilet kazanmışım :52:
tebrikler
haklısın canımda bak şimdi burda yanımda yatıyo çok şeker ama sürekli kucama almam yasak yapabilcegim hiç bişeyde yok karnının sağ tarafında ufak bir delik var buyuk tuvaletini ordan poşet bağlı özel poşet ona yapıyo başka bişey yok şuan son amelyatı kaldı ilk kötüydü ama 3 amelyattan sora şimdi iyi :) inşallah dahada iyi olcak doktor çok kuvvetli bi kız diyo :) son aşamamazdan sonra normale döncek inşallah
allahım acil şifalar versin
Orda çocuk bana ısrar etti yumruk at die 750 yaparsan hediye var falan dedi tabi 600 küsürlerde kaldım :d
kız nasıl vurmadın beni çağıraydın :)))))))) bi çaktımmı valla :)))))))))

liptonu unutmayın

kızlar taft tan hediye seti kazandınız dedi az önce :D ne geliyor bilen varsa yazabilir mi bir de şu money yap kazandan alacağımız kolalar yüklenmemiş hala ne zaman alıcaz bakalım

öyle hemen söylomuydu kazananı ben 25 aralıkta liste yayınlamıştı kardeşim adına kazanmışım dağıtılmaya başlandı bile yazmış birde hala gelmedi diye msj attım fakat cvp falan gelmedi

öyle hemen söylomuydu kazananı ben 25 aralıkta liste yayınlamıştı kardeşim adına kazanmışım dağıtılmaya başlandı bile yazmış birde hala gelmedi diye msj attım fakat cvp falan gelmedi

100.kişi oldunuz tebrikler falan yazdı cnm adresinize gönderilecek yazdı bir de , sanırım görseldeki ürünler geliyor

uzuuun bir evlilik molasından sonra tekrar burdayım :3:
zaten çok kısa bir süre katılabilmiştim yarışmalara, sonra yine ara vermek zorunda kalmıştım
şimdi yine başladım, aslında bir nevi terapi gibi benim için iyi oluyor, oyalanıyorum sıkıntılardan fırsat buldukça :)

bingoya baktım şimdi
hatırımda kaldığı kadarıyla
600 tane
nar çiçeği
nar şerbeti
c vitamini
5.yi hatırlayamadım :37:

cümleten kolay gelsin :34:

edit : hatırladım, aşure değil tabisi güllaç :)))))

Son düzenleme:
ben güya alixavienden rujla oje kazanmıstım 3 hafta oldu hala tık yok, güya gecen hafta kargoya vermişlerdi.. soruncada kendimi kötü hissediyorum ama aptal yerine koyuyolar:17:

ben güya alixavienden rujla oje kazanmıstım 3 hafta oldu hala tık yok, güya gecen hafta kargoya vermişlerdi.. soruncada kendimi kötü hissediyorum ama aptal yerine koyuyolar:17:

niye sorunca kötü hissetcekmişsin canım aaa kazandınız demickler o zaman bende kazanmıştım baya oldu 1 haftada gelmişti sor bakalım bi sormayınca unutulup gidiyosun

uzuuun bir evlilik molasından sonra tekrar burdayım :3:
zaten çok kısa bir süre katılabilmiştim yarışmalara, sonra yine ara vermek zorunda kalmıştım
şimdi yine başladım, aslında bir nevi terapi gibi benim için iyi oluyor, oyalanıyorum sıkıntılardan fırsat buldukça :)

bingoya baktım şimdi
hatırımda kaldığı kadarıyla
600 tane
nar çiçeği
nar şerbeti
c vitamini
5.yi hatırlayamadım :37:

cümleten kolay gelsin :34:

edit : hatırladım, aşure :))

O Aşure Güllaç olmasın:))

Back
X