Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uzuuun bir evlilik molasından sonra tekrar burdayım :3:
zaten çok kısa bir süre katılabilmiştim yarışmalara, sonra yine ara vermek zorunda kalmıştım
şimdi yine başladım, aslında bir nevi terapi gibi benim için iyi oluyor, oyalanıyorum sıkıntılardan fırsat buldukça :)

bingoya baktım şimdi
hatırımda kaldığı kadarıyla
600 tane
nar çiçeği
nar şerbeti
c vitamini
5.yi hatırlayamadım :37:

cümleten kolay gelsin :34:

edit : hatırladım, aşure :))

eğer hepimizin soruları aynıysa aşure değil güllaç olacak canım

eğer hepimizin soruları aynıysa aşure değil güllaç olacak canım

:9::9::9: tabiki güllaç, aşurelere doyamadığımdan yanlış yazmışım :)) güllaç sevmem de pek, parmaklarım ondan sürçtü
7 tane de çekiliş hakkı verdi, paylaştım falan ondan galiba :26:

niye sorunca kötü hissetcekmişsin canım aaa kazandınız demickler o zaman bende kazanmıştım baya oldu 1 haftada gelmişti sor bakalım bi sormayınca unutulup gidiyosun

tatlım kactır soruyorum işde en son gecen cuma kargoya vermişlerdi, bende mesaj attım verin kargocunun ismini ben konusayım ses seda yok, varım yogum tek bişey kazanmısım 2 senedir ya:17:

tatlım kactır soruyorum işde en son gecen cuma kargoya vermişlerdi, bende mesaj attım verin kargocunun ismini ben konusayım ses seda yok, varım yogum tek bişey kazanmısım 2 senedir ya:17:

kargo takip nosunu iste cnm o zaman hediyem nerde takip etmek istiyorum de

kızlar taft tan hediye seti kazandınız dedi az önce :D ne geliyor bilen varsa yazabilir mi bir de şu money yap kazandan alacağımız kolalar yüklenmemiş hala ne zaman alıcaz bakalım

bana gelmişti taft paketi, hatta burada paylaşmıştım fotosonu..jöle köpük ve saç spreyi..
jölesi süper, beyazlık filan olmuyor saçta.. resmen çimento gibi yapıyor.:1:.
ıslak saça sürüp, kuruttuğumda sanki iri dalgalı perma gibi oluyor..tabi saçın model ve yapısına göre değişir....:31:

kızlar omoyu yapmayı unutmayın.:6:.. ben şimdi hatırladım:30:, yapıyorum...:28:

bana gelmişti taft paketi, hatta burada paylaşmıştım fotosonu..jöle köpük ve saç spreyi..
jölesi süper, beyazlık filan olmuyor saçta.. resmen çimento gibi yapıyor.:1:.
ıslak saça sürüp, kuruttuğumda sanki iri dalgalı perma gibi oluyor..tabi saçın model ve yapısına göre değişir....:31:

kızlar omoyu yapmayı unutmayın.:6:.. ben şimdi hatırladım:30:, yapıyorum...:28:

sağol kız ben unutmuşum :))))))))) bari buay boşa gitmesin :)))))))

peeh bingodan hiç bişey çıkmamış tefalden de bi şey yok duru zaten olmuyo işler kesat bu günlerde:1:

halley hangi kargoyla geliyor..benimki hala gelmedi.

mng kargoyu ara mutlaka canım.benim adreste hata vardı aradım da öyle geldi hatta ben gidip aldım. Şubedeki kız aramasaydınız yemeyi düşünüyoduk dedi bide. hemen ara pazartesi gün.

kızlarrrrrr
tefalden actifry kazanmışım... :46:
şok oldum yaa,tesadüfen gördüm, unutmuştum ben onu...
link veren arkadaşlara tşkler.... :16:

aboowww gule gule kullan canım cokk ıstedıgım bır urun cokda pahalı:( hayrını gor emı;)

canım varımda :D 50 lı bır cay hedıyesı varmıs ıyı hos hadıneyse cok sevmem bıtkı cayı ama gelen gıden ıcılır falan kargo ucretı bızemı aıt onu sordum yukarda bırıne yazmıs kargo sıze aıt dıye bana aıtse ıstemem bosuna kapıma gelmesın hedıyenın kargo parasını hedıyeyı alan kısı odermı sacmalık :) adres yollamadım yanı soruma cevap gelırse vercem adresı yoksa ıstememm beee:D

haklısın canımda bak şimdi burda yanımda yatıyo çok şeker ama sürekli kucama almam yasak yapabilcegim hiç bişeyde yok karnının sağ tarafında ufak bir delik var buyuk tuvaletini ordan poşet bağlı özel poşet ona yapıyo başka bişey yok şuan son amelyatı kaldı ilk kötüydü ama 3 amelyattan sora şimdi iyi :) inşallah dahada iyi olcak doktor çok kuvvetli bi kız diyo :) son aşamamazdan sonra normale döncek inşallah

hakkın vardır mutlaka canım yasamakla soylemek bır olmuyor neyse ıkınızde keyfı yerındeyse sorun yoktur;) az kalmıs ha gayret prenses

mng kargoyu ara mutlaka canım.benim adreste hata vardı aradım da öyle geldi hatta ben gidip aldım. Şubedeki kız aramasaydınız yemeyi düşünüyoduk dedi bide. hemen ara pazartesi gün.

bu mng kargonun calısanlarıda tam acmıs haaa:D aboww sıkayet edın anacımm ;)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr akşam gidip setrms den kazandığım kap ı aldık :) benim kalıbıma göre değil pek ürünleri (dar kalıp yani) ama birkaç ürün denedim en son birini aldım ilgilendilerde sağolsunlar iyilerdi yani;) çektiğim resim pek iyi değil görüntü kalitesi onların resminide aşağıya ekliyorum bende o kadar kısada durmuyor bodurum ben:D nerdeyse pardesü kıvamında bende :D ama kuması falan guzel tam boyle düğün dernek akşam yemeği kıyafetlerınnın uzerıne şık olur yani:) iyi oldu :52::52::52: rengide koyu lacivert siyah daha iyi olurduda yaaa çokda eşelemedim mağazayı kalabalıktı bende benimle çok uğraşmasınlar dedim :) hep kendime ediyorum zaten ama beğendim ya yeter güzel yani kısmetımdeymıs çok şükür aldım evıme geldım:)

Eki Görüntüle 596702 $06012013.webp $06012013(001).webp $06012013(003).webp

Back
X