Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazık walla yaFM den bana da gelmişti... içi boş anam, boşşş..
halbüse içi dolu gönder, biz boşaltırık,değil mi yaaa? ...![]()
ohhçekin mi vardı canım
metrolu kurabiye mi ne
sende begenenler arasında çekiliş yap yolla bence
olmaz öyle gösterip vermemek![]()
oyşş sağoll canımmm atarım nasıl yaptığımı hemenncanım ellerine saglık valla diyetteyim ama b yapılırmı şimdicok guzel gorunuyor.özelden tarifini atsana bizimkilere yapayım bayıldımm
gel buyurryaaaa ama canm cekti:26:
harika gornuyoooo![]()
kıııııııııııııız nerden baktım yavvvvvvvvvv bakmaz olaydı akşam akşam üzüldüm senin yüzünden geçen hafta jokerden kızıma pantolon vs. bişiler almıştım şimdi aldıklarıma baktım 40 tl verdiğim ürün 17 tl tüüüüüüüüüüüüü yazık benim gibi tutumsuz karıya![]()
yok kız ne metrosuo kadar abartılcak birşey değil kii un kurabiyesi yaptım üstünü süsledim
oyşş sağoll canımmm atarım nasıl yaptığımı hemenn
gel buyurr
yelkenlikız
mutafğı severim yalkenliablacım,yeğenin doğum günüsüne giderken yaptım bende.
un kurabiyesi bea abartmayın![]()
nurcANNN
gel nurcancım beraber yiyelimm
joeyfunn sağol kuzummm
yok kız ne metrosuo kadar abartılcak birşey değil kii un kurabiyesi yaptım üstünü süsledim
oyşş sağoll canımmm atarım nasıl yaptığımı hemenn
gel buyurr
yelkenlikız
mutafğı severim yalkenliablacım,yeğenin doğum günüsüne giderken yaptım bende.
un kurabiyesi bea abartmayın![]()
nurcANNN
gel nurcancım beraber yiyelimm
joeyfunn sağol kuzummm
anam guldurdun benı yıne :d ahahah tutumsuz karıcıkbuyunce unutursun
afıyet olsun cımrı gondereyımde demıyorhahaha un kurabıyesı yapabılen var yapamayan var demekkı :) ablan yıısn senı de bakım ablana
![]()
:))))))))))))) bende karı olmaz anam bir şeyi görüp beğendiysem hemen alırım yada hiç birşey almam :))))))))) çok orantısızım millet bekler mesela ucuzlayınca birsürü şey alır kız kardeşlerim indirim yapılmadan yeni sezonları hayatta almaz :) bende almam almam kırk yılda bi beğenirim lak diye alırım geçende lcden bi mont aldım 90 tl ye bir ay sonra kardeşim saf sana 1 ay bekle dedim mon 40 tl oldu dedi :b
bende ındırımsız bırsey kolay almam hatta kampanyasızcok tutumluyumdur boyle konualrda
olmayan bırseyı harcayamam yanı
az sabret kız verme bosuna o kadar parayı
mng ile geliyor ..doğru demişler mng dekiler yerler benim paketi açmıçlar içinden alıp kapamışlar ..şikayet ettim şubeyi ...firmalar bu aralar mng tercih ediyor ucuz dağıtım yapıyor sanırım ama dağıtım hizmet sıfırrrr
aa unutmuşummm aşk olsunnn buyur gell ya ablacığımmmmmanam guldurdun benı yıne :d ahahah tutumsuz karıcıkbuyunce unutursun
afıyet olsun cımrı gondereyımde demıyorhahaha un kurabıyesı yapabılen var yapamayan var demekkı :) ablan yıısn senı de bakım ablana
![]()
afiyet bal olsun şekerim sen böle hamaratlıklarına devam et zayıfsın sen ben tombikim yemiş kadar oldum :)))))))
Nurcan cım beni de güldürdün :)))) üzülme zaten bebelerin giydikleri haram 3 ay giyiyorlar çöpe gidiyor .. ucuz da alsak pahalı da alsak zarardayızbenim adam da kızdı bedava alsam gene kızar bu da böyle bir tip işte , demiyor uygun düşürmüş almış die , içime sindirmedi aldıklarımı gene de iade etmiycem ohhh olsun aldım işte :))) para harcayan hatunu sevmiyorlar tasarruf edeni sevmiyorlar , para harcamasan evde paspal paspal otursan ondan da hoşlanmıyorlar git saçını başını yaptır diyor elime 20 tl verip kuaföre gönderiyor ben napim o kadar parayla amannnnn amma da dertliymişim , bebek var diye çalışamıyorum zaten 2 senedir , başkasının eline bakmak ne zor Allah yardımcımız olsun eşin bile olsa parasını verirken eli titriyor , kendim kazanıp yesem artık keşke
![]()
aa unutmuşummm aşk olsunnn buyur gell ya ablacığımmmmm
oyşşşşkilo almaya çalşıyorum he , daha çok millet yesin beğeni övgü aliyim hamaratlığımı konuşturmak istiorum bende
![]()
canım valla oyle soyledın uzuldum benımde maddı sıkıntılarım var ama dedıgın gıbı elın tıtreyerek vermesı gıbı bısıy degıl ben kıyamıyorum ama ınsanın kendı kazandıgı gıbı olmaz hıvbırı bende bı atanabıleydımbanada dua edın bacılar memır olayım cekılıslerı sıze bırakayım kazanıdıgım olursada sıze hedıye yaparım
çocuğuna harcayan kadın çok gordum kendıne bı tarak almaz cocuguna doldur dur :) ablama kızmıstım aynı nedenden kendınede bak dıye
kocalar bızı anlamaz bızde onları ıste :)
inşallah tez zamanda kendı kazanıp harcayabılırsın canım
gösterişci seniyedık say hadı hamarak gaci:)
Kızlar iyi geceler ya omo kaç olmalı şu saat itibariyle? :26: Çamaşırdı ütüydü derken yeni aklıma geldi pöfff![]()