- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
790 canımmmm hayırlı geceler
Sağol canım ya 730 da kaldım tahmin ettiğim gibi unutmuşum neyse nasip

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
790 canımmmm hayırlı geceler
hayır gösteriş değillsanırım iltifat almak onurlandırıyor gururlandırıyor.
Kızlar iyi geceler ya omo kaç olmalı şu saat itibariyle? :26: Çamaşırdı ütüydü derken yeni aklıma geldi pöfff![]()
iyi geceler hatunlar![]()
Sağol canım ya 730 da kaldım tahmin ettiğim gibi unutmuşum neyse nasip![]()
gecen ayda ben ılk basladıgımda oyle olmustu
ıns bu ay kacırmadan bı omo alabılırım
![]()
https://www.facebook.com/hchaircare?ref=stream kazananlar nilgün annen var galiba canım
İnşallah canım ben geçen ay almıştım artık bu ay olmasa da olurinşallah alırsın sen bazen hata veriyor vermezse alırsın
little caesars ı ben denk getiremedim ama denemek isterseniz, kare pizzanın adı, büyüksün sezar![]()
birşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?
birşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?
evet ben baktığımda da 49 du :))bu ay senın boşluğunu ben kapatırım ınsallah :))
hatırlattığın ıyı oldu ama bne butun gun bunu 49 dan asağı dusmus gormedım 33 kısı gırmedımı yanı kı esımın hesabındanda yapıyoruz falan ghıcde kazanmadım pıslık var heralde:)
yok canım bosuna ugrasma gerıde kalınca mumkun olmuyor zaten puanı tamamlayanlarda anlık kapışıyorlar
teşekkür ederimcanım uğraşma bence stoklar dakkasına kalmadan bitiyo zaten sen bi gün geriden geliyosun mümkün değil yetişmen![]()
little caesars ı ben denk getiremedim ama denemek isterseniz, kare pizzanın adı, büyüksün sezar![]()
evet ben baktığımda da 49 du :))
tamamdır, uğraşmıyorum o vakit
teşekkür ederimdün değil evvelsi gün kaçırmıştım, dün boşuna yapmışım yani, okey bıraktım o zaman
![]()