Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şimdi kazandıklarımızın fotolarını,cevabını bilmediğimiz yarışmaları falan paylaşamıcakmıyız burda

parfumyadan bebak gelmiş birine sizinde gelir belki arkadaşlar

Yarın saat 14.00'da başlayacak ve 5 kişinin ödül kazanacağı süpriz oyunumuza hazır olun !
Sateen

Merhaba
Kampanyalar hakkında her türlü sohbeti yapabilirsiniz ama burada kaynanam şöyle yaptı derseniz olmuyor işte ...

Merhaba
2 önemli konuyu paylaşmalıyım. Öncelikle bu başlık sadece kampanya linklerinin paylaşılacağı başlıktır. Günlük sohbetlerinizi yapabileceğiniz bir başlık açıp günlük sohbetleri orada yapabilirsiniz. Bize son günlerde gelen gelen sayfa çok hızlı ilerliyor ama arada 3-5 tane kampanya linki arada kaynıyor diye mesajlar geliyor. Bu sebeple sohbetleri min indirmenizi veya başka bir sohbet başlığı açmanızı rica edeceğim. Sayfalarca kampanya dışında her türlü sohbet mevcut.

Diğer konuya gelince ödüllü bir KK yarışması ;

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...utfagim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.html

Kazen Kampanya gelen ürün kargo vs. harici paylaşımlar yapılmasın elbette ama Konuya hiç bir katkısı olmayan gelip emek vererek bulduğumuz linklerin -- cevapların --- paylaşımların hatta kodların üstüne hopp diye yatmak isteyen arkadaşlar 3 5 sayfa ileri geri gitmeyedemi üşeniyomuş***?

kız 9.90 değil 19.90 baktım kargo ücretine yuh dedim yani ürünler güzel ama valla şuan ona 20 tl veremem kargosuna 10 tl ye hadi nese dedim ama :))))

gönderirler canım gönderirler :)))))

jeyfun kız eyüp sabri tuncer yarışmasında kazanmamışım ben sonuçların altına millet yazıyo diye yorum yazmıştım bu listedede yokum diye olarda insiyatif kullanıp banada göndermek istemişler :)))))))))) gönül rahatlığı ile kullanın yazdılar :)

kızlar eşimin maggileri geldi ama ben 33 adet kazanmıştım eşimden 13 gelmiş diğer 20 taneyi ayrımı gönderiyolar çünkü 3 tane ayrı 10 tane ayrı pakette gönderilmiş benimki daha gelmedi aslında adres aynı :))))

Maggiden aynı adrese tek kişi adına gönderim yapılıyor sadece eşiniz adına kazandıysanız gelir ama kendi adınızada kazandıysanız onlar gelmez

Kazen Kampanya gelen ürün kargo vs. harici paylaşımlar yapılmasın elbette ama Konuya hiç bir katkısı olmayan gelip emek vererek bulduğumuz linklerin -- cevapların --- paylaşımların hatta kodların üstüne hopp diye yatmak isteyen arkadaşlar 3 5 sayfa ileri geri gitmeyedemi üşeniyomuş***?

Merhaba
Olay üşenmek olayı değil, konu dışı mesajdan dolayı ceza yememeniz için bir uyarıda bulunduk. Bu başlıkta şikayet edenlerin ne kadar paylaşım yapıp yapmadığını bilemeyiz. Lakin burada kimse kaynanası ilen olan problemi okumak istemiyor. En azından bu tür sohbetleri tadında bırakmak gerek diye düşünüyoruz. Tadında olan 2-3 mesajdan kimse rahatsız değil lütfen aradaki farkı iyi görelim...

Back
X