Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrik ederim canım ben seni gördüm hemen arkandan cevapladım inşallah bana da düşer bişeyler:52:
sağol cnm...inşallah kazanırsın
tebrikler cnm esmeristle aynı zamanda kazanmıştık ama ikimizede daha gelmedi
öylemi senin kazandığını unutmuşum cnm...
bende daha once kazanmıstım canım yanlıs hatırlamıyorsa yurtici kargoyla geliyor benimkinin gelmesi 1 hafta falan surmustu.
sağol cnm...
Dün kazananlarda adım yoktu ama profilodan aradılar hobbite bilet kazanmışım :)

beren kazananlardan gelemeyeceğiz diyenler olunca yedeklere geçiyolar...bende bi kez kazandım gittim..ertesi hafta yeni kampanyada adım yokru ama aradılar sordum yedekdesiniz demişlerdi...

kızlar twit de doğadan dm atıcam..mesaj kısmına tıklayınca takip edenler d harfi yazınca mesela hemen çıkar ya doğadan da çıkmalı ama çıkmıyo gönderilecek kısmına ben doğadan yazarsam doğruca gidermi ya anlatabildimmi..bilemedim...

sağol cnm...inşallah kazanırsın

öylemi senin kazandığını unutmuşum cnm...

sağol cnm...

beren kazananlardan gelemeyeceğiz diyenler olunca yedeklere geçiyolar...bende bi kez kazandım gittim..ertesi hafta yeni kampanyada adım yokru ama aradılar sordum yedekdesiniz demişlerdi...

kızlar twit de doğadan dm atıcam..mesaj kısmına tıklayınca takip edenler d harfi yazınca mesela hemen çıkar ya doğadan da çıkmalı ama çıkmıyo gönderilecek kısmına ben doğadan yazarsam doğruca gidermi ya anlatabildimmi..bilemedim...

doğadanın tam adını yaz çıkmasa da gider @Dogadan_Cay şu şekil

selam kızlar bugün omo var bakalım nöbetteyiz :) inşallah kazanırız hep birlikte :) bu aralar giremedim KK ya eksikliğini hissettim ama ne kadar çok sayfa birikmiş öyleee off offf gözlerim yoruldu gerçi bir çoğuna katılmadım ama olsun emeklerinize sağlık :) sıkıldım biraz şansa katılmaktan :( ufoyu alamadım zaten ama kısmet artık... amaaaaaaaaaa bübchenden kazanmışımmmmmmmmmmm çok sevindimmm :52::52::52::52::52::52: stilea vakum makinesi ve wok tavaaaaa:52::52::52: pek mutluyum açıkçası.. moneye de tesadüf girdim :) 50 kaptım pazara mangala atar karda keyif yaparız artık tekire yol göründü yanına layslerimi de alırım 25 almıştım ondan da ohhh mis miss :56::56:

Şüşütown'dan pancoyu cok istemistim olmadi.happy kids marketin oyuncagini bari kazansammm.ilk hediyem olsun oglumun sansina.yenniden cekilis yapicakmis
Deprem oldu

İki kuzumun tam ortasinda kaldim hangisine gidicegimi bilemeden,simdi ikisinide yanibasima aldim oturuyorum.
Cok fena yalnizken cocuklarla.Allahim esirgesin herkesi.

Back
X