Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bebişi olanlar :16:

31 Ocak’a kadar üye olan 40 üyemize Bebelac’tan ek gıda sepeti veya Aptamil junior devam sütü hediye ediyoruz.
Hem de yaklaşık ”1 aylık” ihtiyacınız kadar

Hemen ücretsiz üye olmak için
Doktor Amcam | Üye Ol

ama yeterınce ısrar yok:)

neyse çok yayılmasa barı twıtterdada face de de paylasmamıs bulamadım bana maıl geldı musterısı oldugumdan mı :D yoksa jkayıtlı kullanıcı oldugumdandmı yada bana mı ole geldı bılemedım :)
lilakutu yarın 11 de sobele varmış

Söylediğin için teşekkürler yelkenlikız :) Geçen sefer oynamıştım ama kazanamamıştım bu sefer inş olur :)

Lipton Ice Tea
‎11 Ocak Cuma saat 14.00'da sayfamızda soracağımız soruya doğru yanıt veren 1000. kişi sen ol, Lipton Ice Tea dolu mini buzdolabı kazan! Gözün facebook.com/liptonicetea 'de olsun! 11 Ocak Cuma 14.00'da görüşmek üzere:)

merhaba kızlar
geçen ay kazandığımız omolar geldi mi ya da ne zaman gelicek ?

bir de bugün baby2go'dan kazandığım arabam gelmiş, rengine bayıldım. kızım da çok rahat etti :)

$DSCF3464.webp $DSCF3462.webp

duru perfume çiçekleri yarışmamız devam ediyor! Yarışmamızın üçüncü hafta kazananlarına tebrikler! :)

kazanan şanslı kullanıcılarımızın facebook'a kayıtlı e-posta adreslerinden iletişim bilgileri istenecek. Dilerseniz sayfamızın mesaj bölümünden de iletebilirsiniz. Hediye gönderimleri kampanya bitiminde gerçekleşecek.

Kazananlar arasında yer almak için oyunumuza bekliyoruz! :)

https://www.facebook.com/durubanyokeyfi/app_121065264723077

kazanmısımmmmmmmmmmmmmm
bebişi olanlar :16:

31 ocak’a kadar üye olan 40 üyemize bebelac’tan ek gıda sepeti veya aptamil junior devam sütü hediye ediyoruz.
Hem de yaklaşık ”1 aylık” ihtiyacınız kadar

hemen ücretsiz üye olmak için
doktor amcam | üye ol

fairyden kazanan var mıı kızlarrrr
yok ya denıorum olmuor

a) Kullanıcı, Yarışma’ya İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi adlı web sitesi üzerinden katılabilecektir. Ön koşul, Site’nin video izleme sayfalarında yayınlanan “Fairy’den hediye çeki kazanmak ister misin?” sorusuna “Evet” cevabının verilmesidir.

fairy katılım koşullarında bu yazıyor. acaba biz linkle girdiğimiz için mi olmuyor :44::44: alakası varmıdır bilmiyorum ama aklıma takıldı :26:

a) Kullanıcı, Yarışma’ya İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi adlı web sitesi üzerinden katılabilecektir. Ön koşul, Site’nin video izleme sayfalarında yayınlanan “Fairy’den hediye çeki kazanmak ister misin?” sorusuna “Evet” cevabının verilmesidir.

fairy katılım koşullarında bu yazıyor. acaba biz linkle girdiğimiz için mi olmuyor :44::44: alakası varmıdır bilmiyorum ama aklıma takıldı :26:

doğrı olabilir ya :ss boşa uraşmışız peh

:46::46::46: Sayın yöneticiler , öpüyorum sizi yanaktan :38:ve teşekkür ediyorum. Her zaman yerinde müdahaleler sayesinde bu kulüp saygın...:nazar:

Back
X