Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm cafe latte ne zman acıklanacak kı 980 yaptım bugun 3 hak kazanmışım çekılış için
Her kullanıcı günlük 4 kere oyun hakkına sahiptir.
Kullanıcı aynı günde 4 defadan daha fazla oynayabilmek için, 2 seçenekten birisini seçebilir;
- Facebook duvarında oyunu paylaşarak ekstra 3 oyun hakkı kazanır veya
- Twitter’da oyunu paylaşarak ekstra 3 oyun hakkı kazanır.
Kullanıcı yukarıdaki 2 seçeneğin (Facebook ve Twitter Paylaşımı) her ikisini de gerçekleştirir ise günlük ekstra 6 kere oynama hakkı kazanmış olur.
Her kullanıcının günlük olarak en fazla 10 kere oyun hakkı bulunmaktadır.
Oyunu başarı ile tamamlayan her kullanıcı ekstra 1 çekiliş hakkı kazanmaktadır.
Arkadaşını oyuna davet ederek, oyunu oynamasını sağlayan her kullanıcı, bu koşula uyan her arkadaşı için ekstra 1 çekiliş hakkı kazanır. (Arkadaş daveti ile günlük en fazla 20 çekiliş hakkı kazanacaktır.)
Oyunu oynayan kullanıcı, 24 saat içinde en fazla 31 adet çekiliş hakkı kazanacaktır...çekiliş 29 nisanda...

Son düzenleme:
cnm cafe latte ne zman acıklanacak kı 980 yaptım bugun 3 hak kazanmışım çekılış için

cafe latede hergün 10 hak veriyor önce 4 hak veriyor sonra puan durumum bölümüne tıklayınca facebook ve twitter yazılarını göreceksiniz onlardan paylaşırsanız 3'er hak daha veriyor yani toplamda hergün 10 oyun hakkı ve herseferinde 900 puanı geçerseniz hergün 10 çekiliş hakkı veriyor bence haklarınızı kullanın 3 çekiliş hakkıyla kalmayın buarada bu ayın 15'ine kadar devam edecek

avondan buldumda ya kızlar bende mahalle geçmıyo oturdugum yerde avoncuda zorla mahalle istıyo ne yapcam şimdi hemde mahalle olarakta seçeneklerde koy mahallerı var ben ne yapcam şimdi ben koyde oturmuyorumkı ama

cafe latede hergün 10 hak veriyor önce 4 hak veriyor sonra puan durumum bölümüne tıklayınca facebook ve twitter yazılarını göreceksiniz onlardan paylaşırsanız 3'er hak daha veriyor yani toplamda hergün 10 oyun hakkı ve herseferinde 900 puanı geçerseniz hergün 10 çekiliş hakkı veriyor bence haklarınızı kullanın 3 çekiliş hakkıyla kalmayın buarada bu ayın 15'ine kadar devam edecek

toplam kaç hakkınız var latte de

Anasayfada , büyük Avon yazısının hemen altında içeriği kendi kendine değişen bölüm var. Avon ile ilgili haberler akıyor. Orada Anev Vitale yeni çıktı gibi bir ekran geliyor , arkasından ekrana daire içinde başvur yazısı çıkıyor. tıklayıp formu dolduruyorsun.

cnm kendi adresım olmadı ama ablamı yaptım ama krem gelcekmiş dediler parfum yok yanı

benimde avon kremlerim geldi bir defa form doldurdum ama aynı üründen üç tane yollamışlar şansım dönmeye başladı herhalde dönsün ama artık değilmi:1:

kızlar duvarımda paylaştım ve 3 hak daha verdiler puanımda yuksektı ama vermediler puan için sağolun kızlar haberdar ettığınız için ve1220 yaptım

valla arkadaşlar bu davet linki olayı öyle bi gündemde ki,başta ilgilenmiyordum ama merak etmemek elde değil :44: eğer güvenen ve banada davet yollayabilecek olan varsa özelden ulaşabilir mi acaba?

** soruları asla sallayarak cevaplamam,emin olabilirsiniz...
ama bazı arkadaşlar söyledmişti,durduk yere saçma sebeplerle de atıyolar diye..öyle bişey olursa bilemicem,gözardı etmeyin bunuda :34:

eğer davet gönderecek olan varsa sevinirim...

valla arkadaşlar bu davet linki olayı öyle bi gündemde ki,başta ilgilenmiyordum ama merak etmemek elde değil :44: eğer güvenen ve banada davet yollayabilecek olan varsa özelden ulaşabilir mi acaba?

** soruları asla sallayarak cevaplamam,emin olabilirsiniz...
ama bazı arkadaşlar söyledmişti,durduk yere saçma sebeplerle de atıyolar diye..öyle bişey olursa bilemicem,gözardı etmeyin bunuda :34:

eğer davet gönderecek olan varsa sevinirim...

ya neymiş bu bifincan bende isterim valla banada yollarmısınız bi zahmet itinayla cevaplayacımdan emin olabilirsiniz boş vaktim çokkk :51:

benimde avon kremlerim geldi bir defa form doldurdum ama aynı üründen üç tane yollamışlar şansım dönmeye başladı herhalde dönsün ama artık değilmi:1:

kız benim kremleri sana mı yolladılar yoksam benimde bugün geldi eşime anneme ve kandime doldurdum eşiminki geldi bizimkiler yok :(

kızlar duvarımda paylaştım ve 3 hak daha verdiler puanımda yuksektı ama vermediler puan için sağolun kızlar haberdar ettığınız için ve1220 yaptım

900 puan yapsan yeter 900 puanla çekilişe katılıyorsun yüksek puan alanlar sadece sıralamaya giriyorlar başka bir artısı yok..

Back
X