Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bi fincan şifremi sildi ve şifremi unuttumdan girip tekrar şifre almamın gerektiğini mesajla iletti

şifremi unuttuma girince doğum tarihin hatalı dedi

bende iletişimden doğum tarihime hatalı dediğini fakat ya sistem hatası yada farkında olmadan yanlışlıkla yazdığımı belirterek düzeltilmesini talep ettim

doğum günümün ay ve gün kısmını yanlış yazdığım için dolandırıcı olduğumu ve haksız kazanç sağlamaya çalıştığımız belirtip
beni mahkemeye vermekle tehtit ederek üyeliğimi iptal etti

aslında çoluk çocuk vs. olmasa inanın ben verirdim mahkemeye

şifreni neden silmiş durduk yere sebep neymiş sitesinden atmak için bahane o
sırf bu site yüzünden burdan bi arkadaştan çok kötü sözler işittim
hayır gerçekten yapmış olsam tamam dicem ama yapmadığım halde suçlandım.bence bu siteye hiç bulaşmayın üye atmak için resmen bahane arıyor
ağrımayan başınızı ağrıtmayın

yapma ya üzüldüm çok fi varmıydı yoksa yenimiydin hediye almışmıydın hiç???son zamanlarda çok okuyorum saçma sapan nedenlerle atılanları bende yeni üyeyim hoşgeldin hediyesi yeni geldi daha hediye seçemiyorum ama böyle yaptıklarını okudukça soru çözesim gelmiyor...

bi seneye yaklaşmıştır

hakkımı filan geçtim zaten sadece ay ve gün yanlış sene bile değil
bu TC kanunları gereği suçmuş dolandırıcılık yapıyormuşum haksız kazanç sağlıyor muşum beni mahkemeye verebilirmiş ...

sanırım tepkiler çoğalınca üslupları da sertleşti mahkemeye vermek tehditiyle geri dönüş yapıyorlar çok iyi biliyorlar ki anket sitesinde hediye için saatlerce anket cevaplayan biri avukat ücreti vs. karşılayıp davayı göze alamaz

naçizane uyarmak istedim

şifreni neden silmiş durduk yere sebep neymiş sitesinden atmak için bahane o
sırf bu site yüzünden burdan bi arkadaştan çok kötü sözler işittim
hayır gerçekten yapmış olsam tamam dicem ama yapmadığım halde suçlandım.bence bu siteye hiç bulaşmayın üye atmak için resmen bahane arıyor
ağrımayan başınızı ağrıtmayın

sistem çok basit bulmuş

Son düzenleme:
banada gelmedi bende ilk dakikalarda 20/30 allah ne verdiyse yolladım mesajlarımı bakalım sonuç ne olacak

dove açıklama yapmış daha kimseye gitmemiş anlaşılan mesaj en kısa sürede bilgilendirme yapıcağız demiş

banada gelmiş kızlar dove men' den mail çok sevindim :46: ballıyız bugün kızlar kazananlara tebrikler :52:

dün kopyayı aldık..bugün mesajlar yığınla gitti..adamlar toparlayamamış herhalde :9:

ben bir 30 mailden sonra utandım valla..hatta bir ara dedim kesin geri dönüş yapıp yeter atma anladık artık diycekler diye düşündüm :41:

ama maaşallah herkes bir sürü atmış :9: hadi bakalım alırız inşallah :52:

bana gelmedi iiiiiiiiiii :43: :43: :43: nedennnnnnnnnnnnn :41: :41: :41: :41: hem 5 dakka sonra bir sürü atmıştım :47::47:

şans yokmuş :50::50:

Back
X