- 18 Şubat 2013
- 1.670
- 2
- 156
peşinden de sus sus oğlun duymasın haberi yok dicen sonrasını düşünemiyorum![]()
Ay zaten bana öyle soramazlar ki! Benden korkarlar azıcık fenayım ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peşinden de sus sus oğlun duymasın haberi yok dicen sonrasını düşünemiyorum![]()
nezen nezen
bi anne babanın ne kadar duyarsız olduğu konusunda son nokta bu nezen
kadının evide içler acısı.gecenin 12 lerine kadar komşunun evinde dedikodu yaparmış öğlen 12 de kalkarmış.yatıp kalkıp dedikodu yapana kadar evini bi hale yola koy bi kadın olarak kız anası olarak demi ama cıks cıks![]()
evin içini şöyle bir gördüm,dandini ev, sanki talan edilmiş.. pisss bi de..
tertip düzen için çok zengin olmaya gerek yok..
çan çan komşularla vakit geçireceğine ,çoluğunu çocuğunu yokla azcık..
kadın hep murat abi, murat abi.. ağzından düşürmüyor, karısından fazla kollamıştır murat abisini..
o muratla ahmetten çıkacak o kız, ama sağ mı ölü mü bilmem..satmışlardır bi tahminim..
ben ülkerde önce ürün çektim, tek ürün fotosu olmuyormuş, kişi de olmalıymış..
sonra oğluşu koydum, bol bol çektim ürünlerle![]()
evin içini şöyle bir gördüm,dandini ev, sanki talan edilmiş.. pisss bi de..
tertip düzen için çok zengin olmaya gerek yok..
çan çan komşularla vakit geçireceğine ,çoluğunu çocuğunu yokla azcık..
kadın hep murat abi, murat abi.. ağzından düşürmüyor, karısından fazla kollamıştır murat abisini..
o muratla ahmetten çıkacak o kız, ama sağ mı ölü mü bilmem..satmışlardır bi tahminim..
ben ülkerde önce ürün çektim, tek ürün fotosu olmuyormuş, kişi de olmalıymış..
sonra oğluşu koydum, bol bol çektim ürünlerle![]()
dur aczık kızdırayım seni canım çekti
bence kız anaları çok temiz olmalı sonuçta dünür neyim gelebilir heran ama dadlugacım senin temiz olmana gerek yok hani oğlan anasısın ya o açıdan.Yorulma bence gelin getirince gelin temizler boşverrrrr
ahmet ten çıkacak o kız
bide ülkerden aynı faceden mi yolladın fotoları başka başka facelerden mi :26:
arada onada bakıyorum,kahvaltı ederken sabahları ekşın oluyor..valla ben müge anlıyı izlemiyorum serabı izliyorum ordada çok acib şeyler oluo![]()
:1:bende oğlan analarının, kız anaları kadana temiz olmalarına gerek yok kanaatindeyim
ben oğlan anasıyım,ani görücü bana gelmiycek hoşşşş
ama siz kız anaları, her daim tertipli olmak zorundasınız,her an gelebülürük..
ooohhhh ne rahatız...
fakat,benim oğlan anası olarak bi fobim var..gözümde canlandırıyorum..dinle....
gelin bornozu giymiş,elinde törpü, oğlan işten gelmiş..ama gömlek aşırı sıcak derecede yıkandığından buruş buruş,iyi ütülenmemiş...
benim de o saate orda ne işim varsa, bende gitmişim..oğlanın o buruşuk gömleğini görmüşüm
geline verip veriştiriyorum bu oğlan böyle gömlek mi giydi acaba hayatında? sen nebiçim kadınsın..:117::117::117:
ülker e fotoları aynı feysten yolladım canım..birden fazla foto ile katılabiliriz
arada onada bakıyorum,kahvaltı ederken sabahları ekşın oluyor..
magazinleri bitirip, onlara geçiyorum
efesin bayan tişörtleri neden gelmedi de, erkek tişörtleri geldi acaba?:44:
herkes erkek tişörtlerinin geldiğini söylüyor
TatLiGaci and Merekila
erkek anneleri olarak temizlik konusunda iyi diyorsunuzda hiç düşünmüyorsunuz temizliğini çekiştireceğiniz kız annelerinin düğün arifesindeki kabarık listelerini takıları bir türlü bitmek bitmeyen isteklerini..bende kız annesi olarak sizi canınızdan bezdirecek bu listelerin en uzunundan hazırlayacağım![]()
Ben geldim şimdi de herkes gitti. Yemek yapmaya mı gittiniz ayol?Anam saat kaç olmuş ben de bi çorba kaynatayım bari.
TatLiGaci and Merekila
erkek anneleri olarak temizlik konusunda iyi diyorsunuzda hiç düşünmüyorsunuz temizliğini çekiştireceğiniz kız annelerinin düğün arifesindeki kabarık listelerini takıları bir türlü bitmek bitmeyen isteklerini..bende kız annesi olarak sizi canınızdan bezdirecek bu listelerin en uzunundan hazırlayacağım![]()
aynen![]()
TatLiGaci and Merekila
Ya kızın bir şey istemem derse nolcak?
Belki de çok sevecek bir şey istemeyecek.