Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tavsiye kanalından dimesler yüklenmiş bilginize yatmadan yazayım dedim hepinize iyi gecelerrrrrrrrr

19 Nisan ? 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Tavsiye Melekleri ile ortaklaşa yapılan kampanya kapsamında , Tavsiye Melekleri tarafından iletilen Money Club kartınıza 1 adet Dimes Sıkma Portakal Suyu 700 ml ürünü tanımlanmıştır. İlgili ürünü Migros, 5M, Sanal Market, Tansaş , Mjet veya Macrocenter mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan kayıtlı ve kayıtsız kartlar yararlanabilir. Her kart kampanyadan bir defa yararlanabilir. İndirim geçerliliği 19 Mayıs 2013 tarihinde sona ermektedir.

Son düzenleme:
kızlarr uyku yokkk :)))

bana dun avon geldı 10 ml..ardından msj geldı avon deneme urunu kazandınz dıeee..baska mı kazandm bıdee ılgınccc anlamadm gıttı
:52::52:

günaydın arkadaşlar, böyle bi mail gelmiş bana katılan var mı güvenilir mi ki :44:

Günaydın arkadaşlar,
İlk kez sanırım sizden önce bir yarışma görüp paylaşabiliyorum hadi bakalım hayırlısı:46::52:

ToyzzShop
Yarışmamız Var!

19 Nisan Cuma günü saat 11:00 da 23 Nisan’a özel 23 muhteşem hediyeli yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Link beceremedim.Face de var.

günaydın kızlar

gece gördüm yazdım burda ama görmeyenler varsa tekrar yazayım..
tavsiye kanalından dimesler kartta yüklenmiş

19 Nisan ? 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Tavsiye Melekleri ile ortaklaşa yapılan kampanya kapsamında , Tavsiye Melekleri tarafından iletilen Money Club kartınıza 1 adet Dimes Sıkma Portakal Suyu 700 ml ürünü tanımlanmıştır. İlgili ürünü Migros, 5M, Sanal Market, Tansaş , Mjet veya Macrocenter mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan kayıtlı ve kayıtsız kartlar yararlanabilir. Her kart kampanyadan bir defa yararlanabilir. İndirim geçerliliği 19 Mayıs 2013 tarihinde sona ermektedir.

Son düzenleme:
benimde dün hürriyet aileden tencerem ile kadınlar ne isterden kazandığım cifler geldi:52:

tebrikler canım güle güle kullan benim komşumda kazandı kadınlar ne isterden cif kaç aydır gelmedi 5 haftaydı galiba hangi kargo getirdi birde neler var paketin içinde merak ediyordu...

Back
X