Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım,ben de şöyle bir yazı çıktı:

Bu bağlantı kötü amaçlı olduğu yönünde şikayet edildi
Gitmeye çalıştığın bağlantı, Facebook'taki diğer kullanıcılar tarafından kötü amaçlı olduğu yönünde şikayet edildi. Güvenliğin için bağlantıyı engelledik. Hesabını güvende tutmak hakkında daha fazla bilgi al.

Bu bağlantının engellenmemesi gerektiğini düşünüyorsan, lütfen bize bildir.

trendyol geleneksel cuma yarışmasına katılmak isteyen varsa, ben bunları buldum yine de araştırın isterseniz

1. Ürün : Nottis by trendyol
2. Ürün : Bershka - Erkek
3. Ürün : inci kadın
4. Ürün : Trend: Bahar Çiçekleri
5. Ürün : ZARA HOME
6. Ürün : Kiğılı
7. Ürün : clz by collezione
8. Ürün : Kütahya Porselen
9. Ürün : Sezonun En Çarpıcı Parçaları
10. Ürün : Tabe Kıyamet

Gitmeye çalıştığın bağlantı, Facebook'taki diğer kullanıcılar tarafından kötü amaçlı olduğu yönünde şikayet edildi. Güvenliğin için bağlantıyı engelledik. Hesabını güvende tutmak hakkında daha fazla bilgi al.

bende sorun çıkmadı cnm yaptım ama google chromeden

ben yaptım ama oldu

$2013-04-19-571.webp $2013-04-19-570.webp

hero baby numune göndermiş =)

benim hürriyet aileden hediyem dün geldi anneminki de bugün geldi. bana bileklik çıkmıştı (park bravo) yalnız benim bileğime göre çok kaba kalın bişey kullanamıycam yine de hediye almak güzel :) bende kullanabilecek bi arkadaşıma hediye ederim. annem için de makyaj temizleme mendilleri geldi :) o daha dolu dolu geldi gözüme gelmeyen arkadaş kaldıysa bugünlerde gelir sizinki de

şimdi yurtiçi kargo geldi.
teeee 1 ay önce nestle nesfitten kazandığım paketim geldi.Ama yanlışlıkla iki kere yollamışlar aynı isimle hemde.
bide efes thisörtlerimin devamı geldi hergün tsirt geliyo bıktık artık :1: ne geldi heyecanı kalmadı :1:

kızlar HARİBOYA cevaplar mail olarak gönderilecekmiş açın hotmailleri 15:00 te başlayacak..

Önemli Not: Cevaplar sayfaya mesaj olarak gönderilecektir. Postun ya da gönderinin altına yorum olarak yazılan cevaplar geçersiz olacaktır.

sayfaya mesaj olarak diyor cnm

Önemli Not: Cevaplar sayfaya mesaj olarak gönderilecektir. Postun ya da gönderinin altına yorum olarak yazılan cevaplar geçersiz olacaktır.

sayfaya mesaj olarak diyor cnm

sayfanın mesaj bölümüne yazılacak canım..sorunun altına açık açık yazılmayacak anladım ben,yoksa geçersiz sayılacak sanırım.

Back
X