- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bayağı bişey kazandım yeter Allah bereket versin
şimdi de aczık çocuklarımla ilgileneyim park istiyor oğlan aczık çıkartayım bari
kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlarda inşallah en kısa sürede en güzel şeyleri kazanırlar
Tavsiye kanalından mesaj mı geldi nasıl anladınız yüklendiğini?
Bir Zamanlar Osmanlı Hediye Kampanyası | Boyut Yayın Grubu 6.90 TL kargo parası var sanki değer gibi bi bakın aras kargoyla geliyomuş![]()
![]()
kızlar geçen bi arkadaş söylemişti ya çok mail atıyorum diye bende bu sefer öle yaptımmmmm veee kazanmışımmmmmmmmmmmtoyzshopppptannnnnn
şansın daim olsun ben hiç birşey kazanamadım bugün haribodan umutluydum hemen sn içinde cevapladım ama olmadı nasip değilmiş...
toyzzshop da ilk mesaj geçerli oluyor diye bılıyorum. birden fazla gönderenlerın ılk mesajı dıkkate alınacaktır yazıyordu öncekı yarısmalarında
valla bilmiyorum ki
Kızlarrrrrr Rowentadan kazandımmmmmmmmmmmmmmmmm. Ay inanamıyorum.Acayip mutluyum şu annnn.![]()
Kızlarrrrrr Rowentadan kazandımmmmmmmmmmmmmmmmm. Ay inanamıyorum.Acayip mutluyum şu annnn.![]()