Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün bayağı bişey kazandım yeter Allah bereket versin
şimdi de aczık çocuklarımla ilgileneyim park istiyor oğlan aczık çıkartayım bari

kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlarda inşallah en kısa sürede en güzel şeyleri kazanırlar

bugün bayağı bişey kazandım yeter Allah bereket versin
şimdi de aczık çocuklarımla ilgileneyim park istiyor oğlan aczık çıkartayım bari

kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlarda inşallah en kısa sürede en güzel şeyleri kazanırlar

şansın daim olsun ben hiç birşey kazanamadım bugün haribodan umutluydum hemen sn içinde cevapladım ama olmadı nasip değilmiş...

kızlar geçen bi arkadaş söylemişti ya çok mail atıyorum diye bende bu sefer öle yaptımmmmm veee kazanmışımmmmmmmmmmm:52::52: toyzshopppptannnnnn

toyzzshop da ilk mesaj geçerli oluyor diye bılıyorum. birden fazla gönderenlerın ılk mesajı dıkkate alınacaktır yazıyordu öncekı yarısmalarında :6:

şansın daim olsun ben hiç birşey kazanamadım bugün haribodan umutluydum hemen sn içinde cevapladım ama olmadı nasip değilmiş...

oğlum 4-5 aylıktı evde sıkıntıdan başladım 2,5 sene olmuş.
neler kazandım sabır ama zamanla işin taktiğinide çözüyorsun bazı yarışmalar için
inşallah daha güzellerini sen kzanırsın

Kızlarrrrrr Rowentadan kazandımmmmmmmmmmmmmmmmm. Ay inanamıyorum.Acayip mutluyum şu annnn. :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlarrrrrr Rowentadan kazandımmmmmmmmmmmmmmmmm. Ay inanamıyorum.Acayip mutluyum şu annnn. :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım gördüm kendim kazanmış gibi sevindim özeline yazdım hemen tebrikler dün şansım yok bu aralar diyordun demek bu hediyeyi bekliyormuşsun tebrikler tekrar güle güle kullan canım:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Birazdan paylaşacağımızı Tweet'i RT eden 5 kişi, Gisele'in yeni Sunset modelini kazanıyor!
https://twitter.com/twigyistanbul

chemcat tebrikler... güle güle kullan.... evde ki yardımcılarına gübür ve şaziye mi demiştin :9::9::9:

Back
X