Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Banattan kazandığım bezler , eşimin kazandığı mutlu an paketi , detanlarım , teksüt gelecek kargolarım. Annemle ablamın 5. hafta kazandığı cifler gitmemiş. Ben 4. hafta kazanmıştım geldi geçen hafta. Ablacığım polisandan kazandığı hediye çekini bana verdi sağ olsun. Eşim aradı şimdi nescafeler gelmiş ancak bardağım paramparça olmuşşşşş :43:

mutlu an paketiniz geldiyse benimki de yoldadır inş..bugün yarın gelir:34:
afiyet olsun:56:

5 tane var cnm... zaten bitti yarışma..ben kaçırmışım
benim de oğlum bugün kreşe başladı.. ağlayarak gitti.. orda susturmuşlar şimdi iyiymiş ama bütün çocuklar uyumuş benim ki kalkmış uyumamış.. zor alışacak gibi... off :50:

Alışır tatlım merak etme.Biraz zor tabii şimdi senden ayrılıp yabancılarla kalması. Anne olmak çok zor di mi? İnsanın içi burkuluyor. Ama böyle alışacaklar hayata. Eve gelince destekleyici şeyler söyle. Gururlandır, o zaman daha heveslenecektir. Allah kolaylık versin sana da. Çalışıyor musun o yüzden mi kreşe başladı?

Evet ben de reklamlarda gördüm gerçekmiş.:9::9:

Beğenili olmasaydı katılırdım ama beğenili olunca tadı olmuyor.Senin adını mesaj atarsan oy veririm sana.

Merak etme öğrenirsin zamanla. Birşey kazanırsan seni takibe alıp mesaj yolluyorlar canım.

Ne sordular şu ilk hediyeyle ilgili çok merak ediyorum sakıncası yoksa yazabilir misin ya da mesaj atabilir misin canım?

ok canım buldum beğendim.İnşallah doğru yeri beğenmişimdir.Oyuncak yarışması di mi?

https://www.facebook.com/HayataDairTertemizFikirler/app_253589428119591

doğrudur canım kesin 2 kişi begenmiş bugun biri sensindir herhal artık karışdırıyom :D delircem ya beni geçmese kimse bari üzülüürüm he heveslendim ilk defa :1:

Yok canım gelmedi. Bende çok merak ediyorum içinde neler var diye.:1:

Ben de seni bekliyorum gelince yaz bakalım eğer güzelse uğraşıp yükleyeceğim yoksa katılmayacağım.:9::9:Kiloları tam vermişken bir daha almayayım. Hamile kalmadan önceki kiloma 1 kilo kaldı albenilere rağmen. Artık tutacağım iştahımı.:56::56:

Banattan kazandığım bezler , eşimin kazandığı mutlu an paketi , detanlarım , teksüt gelecek kargolarım. Annemle ablamın 5. hafta kazandığı cifler gitmemiş. Ben 4. hafta kazanmıştım geldi geçen hafta. Ablacığım polisandan kazandığı hediye çekini bana verdi sağ olsun. Eşim aradı şimdi nescafeler gelmiş ancak bardağım paramparça olmuşşşşş :43:

Tatlım nescafe 3 ü bi arada facebook sayfasından mesaj yaz yenisini yolluyolarmış bilgine :1: :1:

kızlar linki tıklayacak 20 gönüllü arıyorum sayfanın açılması yeterli şimdiden teşekkürler :)

Back
X