Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banattan kazandığım bezler , eşimin kazandığı mutlu an paketi , detanlarım , teksüt gelecek kargolarım. Annemle ablamın 5. hafta kazandığı cifler gitmemiş. Ben 4. hafta kazanmıştım geldi geçen hafta. Ablacığım polisandan kazandığı hediye çekini bana verdi sağ olsun. Eşim aradı şimdi nescafeler gelmiş ancak bardağım paramparça olmuşşşşş![]()
mutlu an paketiniz geldiyse benimki de yoldadır inş..bugün yarın gelir
afiyet olsun![]()
5 tane var cnm... zaten bitti yarışma..ben kaçırmışım
benim de oğlum bugün kreşe başladı.. ağlayarak gitti.. orda susturmuşlar şimdi iyiymiş ama bütün çocuklar uyumuş benim ki kalkmış uyumamış.. zor alışacak gibi... off![]()
Evet ben de reklamlarda gördüm gerçekmiş.
Beğenili olmasaydı katılırdım ama beğenili olunca tadı olmuyor.Senin adını mesaj atarsan oy veririm sana.
Merak etme öğrenirsin zamanla. Birşey kazanırsan seni takibe alıp mesaj yolluyorlar canım.
Ne sordular şu ilk hediyeyle ilgili çok merak ediyorum sakıncası yoksa yazabilir misin ya da mesaj atabilir misin canım?
ok canım buldum beğendim.İnşallah doğru yeri beğenmişimdir.Oyuncak yarışması di mi?
https://www.facebook.com/HayataDairTertemizFikirler/app_253589428119591
Yok canım gelmedi. Bende çok merak ediyorum içinde neler var diye.![]()
doğrudur canım kesin 2 kişi begenmiş bugun biri sensindir herhal artık karışdırıyomdelircem ya beni geçmese kimse bari üzülüürüm he heveslendim ilk defa
![]()
bu arada bugun sabahın köründe nescafe bardagım ve nescafelerim geldi sölemeden edemicem![]()
walla sabahtan beri bunu merak ediyodum
hadi gözün aydın![]()
bu arada bugun sabahın köründe nescafe bardagım ve nescafelerim geldi sölemeden edemicem![]()
Ne zamana kadar sürecek yarışma canım? Kocamı işe göndereyim akşam. Anamdan ablamdan eşimin teyzesinden beğenirim ben.
Banattan kazandığım bezler , eşimin kazandığı mutlu an paketi , detanlarım , teksüt gelecek kargolarım. Annemle ablamın 5. hafta kazandığı cifler gitmemiş. Ben 4. hafta kazanmıştım geldi geçen hafta. Ablacığım polisandan kazandığı hediye çekini bana verdi sağ olsun. Eşim aradı şimdi nescafeler gelmiş ancak bardağım paramparça olmuşşşşş![]()