Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Altınyıldızdan kazanmışım :1: :1: Şansım dönüyo galiba :1: kızlar bi şampuana katılmıştık o açıklandımı 17.00 yazıyoduda adını unuttum şampuanın :1:

kızlar bu tweetlarda hastag ile cümle kurun bilmem ne diyorlar ya yani dedikleri kelimeyle bir cümle yazıp tweet mi atmak gerekiyor of ben bu tweetırı hiç anlamadım ya:26:

oy isteyemiyoz mjuuuuuuuuuuuuuuuuuuu neden :50: para mı dileniyoz

Merhaba
Tabi ki para dilenme gibi bir durum söz konusu değil, konuyu bu şekilde masaya yatırmayın lütfen. 3 mesajda bir oy verin oy verin mesajlarından veya gidip başka başlıklarda örnek tüp bebekte bile oy istenmesinden dolayı çok şikayet aldık. Hiç bir şeyi kararında bırakamıyoruz. Hırslar durulmayacağına göre böyle bir karara topluca varılmıştır. Buna ek olarak bebeklerini çocuklarını ödül için yarıştıranları da ayrıca pek onaylamıyoruz. Olay bundan ibarettir.

Buna ek olarak yeri gelmişken burada adını soyadını yazan kişiler de ceza almaktadır, 3 gün sonra ismimi Google üzerinde arattığımda bu site geliyor adımı kaldırın mesajlarından ciddi olarak bunalmış durumdayız. Bir insan Google üzerinde adını soyadını neden arar bunu da çözemedik.

ben şişmanlarsın şıkkını işaretledim..
ben çocuğuma yeter ki yemeğin bitsin, ekmekle karnını doyurma anlamında söylüorum ama o yoktu..
aç kalmayla ilgili de bi bağlantı kuramadım..öle olsa ekmeğin de yemeğin de bitecek derdim ben şahsen :)
amannn hayırlsı ya, :)

benim annem şişmanlamamı hiç dert etmemişti ne kadar şişman o kadar iyi :) o yüzden hiç ihtimal vermemiştim benim bildiğim yemeğin vitaminini alsın karnını ekmekle doldurmasın olabilir aman neyse hergüne ayrı bir soru varmış nasılsa :8: keşke şıkları da biz hazırlasaydık :27:

En son banatla şansım son buldu. Birşey kazanamadım kaç gündür yaa:(

banatın yarışmasına hiç katılmadım link verirmisin adaşız seninle yarışmalarda ismini görünce önce kendim sanıyorum heyecanlanıyorum maşallahın var vallaha güzel kazanıyorsun:) ben şu beğen paylaş kazan yarışmalarını artık yapmıyorum hiç kazanamadım ve tarihleri çok uzun vadeli takip edemiyorum zaten kafalarına göre de tarihlerle oynuyorlar o nedenle inandırıcı gelmiyor bana kurumsal firmalar daha güvenilir siz nasıl düşünüyorsunuz?

banatın yarışmasına hiç katılmadım link verirmisin adaşız seninle yarışmalarda ismini görünce önce kendim sanıyorum heyecanlanıyorum maşallahın var vallaha güzel kazanıyorsun:) ben şu beğen paylaş kazan yarışmalarını artık yapmıyorum hiç kazanamadım ve tarihleri çok uzun vadeli takip edemiyorum zaten kafalarına göre de tarihlerle oynuyorlar o nedenle inandırıcı gelmiyor bana kurumsal firmalar daha güvenilir siz nasıl düşünüyorsunuz?

Aaaa öyle mi canım. Güzel ismimiz var dimi:) Beğen paylaşlara bende katılmıyorum pek. Şuana kadarda hiç beğen paylaşlardan çıkmadı yani. Çekilişlerde şanslıyım hatta eşim bendende şanslı. Bakıyorum sonuçlara kazananlar hep yanı kişiler ya:44: Şans bi ara açılıyo insanın sonra kapanıyo. Ben ilk buraya oğluma mama istemek için bakmıştım ocak ayında. Ne olduğunu anlamadım başta.Baktım millet bir sürü şey kazanıyo. Bende katıldım şimdide katılmadan duramıyorum. Bağlımlılık yapyor:1::1::1: Banatta anket doldurmuştuk bitti. Şimdi anneler günü için yarışması var.https://www.facebook.com/HayataDairTertemizFikirler?fref=ts

Son düzenleme:

evet canım aynen ben de senin gibi düşünüyorum..bugüne kadar sadece kurumsal ciddi firmalardan kazandım..beğen,paylaşlardan hiç kazanmadım .bir de takip edemiyorum çoğunu..çekilişle olan firmalara güveniyorum..twitter açtım ama hiçbirşey kesinlikle anlamıyorum..kenarda duruyor..

Back
X