Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altınyıldızdan kazanmışım![]()
Şansım dönüyo galiba
kızlar bi şampuana katılmıştık o açıklandımı 17.00 yazıyoduda adını unuttum şampuanın
![]()
Bu teşekkürler ama tekrar katılamıyoruz :2:
bana bi arkadaşımdan bifincan davet geldi, siteye akşam göz atabileceğim. eğer davetiye hakkım varsa, size yollarım.
oy isteyemiyoz mjuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nedenpara mı dileniyoz
bugünlük yarışmalar bitti sanırım çok sessizleşti buralar :)![]()
ben şişmanlarsın şıkkını işaretledim..
ben çocuğuma yeter ki yemeğin bitsin, ekmekle karnını doyurma anlamında söylüorum ama o yoktu..
aç kalmayla ilgili de bi bağlantı kuramadım..öle olsa ekmeğin de yemeğin de bitecek derdim ben şahsen :)
amannn hayırlsı ya, :)
En son banatla şansım son buldu. Birşey kazanamadım kaç gündür yaa![]()
banatın yarışmasına hiç katılmadım link verirmisin adaşız seninle yarışmalarda ismini görünce önce kendim sanıyorum heyecanlanıyorum maşallahın var vallaha güzel kazanıyorsun:) ben şu beğen paylaş kazan yarışmalarını artık yapmıyorum hiç kazanamadım ve tarihleri çok uzun vadeli takip edemiyorum zaten kafalarına göre de tarihlerle oynuyorlar o nedenle inandırıcı gelmiyor bana kurumsal firmalar daha güvenilir siz nasıl düşünüyorsunuz?
banatın yarışmasına hiç katılmadım link verirmisin adaşız seninle yarışmalarda ismini görünce önce kendim sanıyorum heyecanlanıyorum maşallahın var vallaha güzel kazanıyorsun:) ben şu beğen paylaş kazan yarışmalarını artık yapmıyorum hiç kazanamadım ve tarihleri çok uzun vadeli takip edemiyorum zaten kafalarına göre de tarihlerle oynuyorlar o nedenle inandırıcı gelmiyor bana kurumsal firmalar daha güvenilir siz nasıl düşünüyorsunuz?