• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar

Sudenazcım bebişlerin kıyafetlerine bayıldım. 21 Ekim de de benim oğlumun doğum günü var yardım isticem senden:34: Allah sağlıklı, mutlu , başarılı uzun ömürler nasip etsin ikisine de. Geçende yazacaktım sudenaz yok görünmüyor diye. Demekki doğum günü hazırlığı varmış.

Chemcat valla yokluğun acayip belli oluyor forumda. Bir an önce taşında gel şekerim.

Sevimlikedim kazandığını görünce haber vereyim dedim. Güzel günlerde kullan hediyeni.

Ben acayip üşeniyorum yarışmalara katılmaya valla katıldığım birşeyde yok artık. İnternetim nedense acayip yavaşladı zaten pc bozuk benim ekranı kırıldı. Tv ye bağlayıp giriyorum. Şu sony den bi laptop kazansam hiç fena olmaz hani:1::1:

Kazanan herkesi tebrik ederim.

hepsinden varmıydı bende mause alıcaktım kalkmak zorgeldi bi baktım hiç bişey kalmamış bende eşime ve bana 10 tane menü aldım daha öncede yedik hiç sorun olmuyor bitmeden alın:56:

Mause yoktu sanırım kalan puanlarımla alırım diyordum göremedim. Burger menülerde sorun yaşayanlar var diye okudum ondan ben almadım uğraşamam sorun çıkarsa :1:

duygu al bendedende o kadar pc ekranı yok tv den anca oluyo :D banada hiç bişi çıkmıo bari laptop çekilişi olsa da girsek :1:
bu arada Bns canım şansın varmış o zaman girdim bakdım çunku hepsi 0 dı bi usb alıyım diodum yokduu valla bende şans yok zaten şimdi 1 haftamı beklicez yenilenmesi için yenilenceni nerden öreniyosunuz
https://www.facebook.com/modavira

duygu al bendedende o kadar pc ekranı yok tv den anca oluyo :D banada hiç bişi çıkmıo bari laptop çekilişi olsa da girsek :1:
bu arada Bns canım şansın varmış o zaman girdim bakdım çunku hepsi 0 dı bi usb alıyım diodum yokduu valla bende şans yok zaten şimdi 1 haftamı beklicez yenilenmesi için yenilenceni nerden öreniyosunuz
https://www.facebook.com/modavira

Biraz şansa oldu benimki evet :1: pazartesi ve cuma yenileniyor genelde saatlerde tahmini aynı olduğundan o dakika başında olmak şart

bu kadar kapağı nerden buluyorsunuz anlamaıyorum.yolunu söylermisiniz:))

Alıp içeçeksin veya restaurant yada fastfoodcu tanıdığından rica edeceksin

bu kadar kapağı nerden buluyorsunuz anlamaıyorum.yolunu söylermisiniz:))

ben hiç cola içmem kuzenim biriktirmiş bana restorantlarda avm lerde görüyorum ama alamam oralarda zaten,,ben daha önce 7,8 menü aldım hiç sorun yasamadım menüdeki colayı bile meyve suyuna değiştirdim

Kızlar sabah mng kargodan mesaj geldi. Bu saate kadar kargom gelmedi. Niye gecikti acaba ? Içindekini de bilmiyorum:44:

Back
X