- 2 Şubat 2017
- 3.369
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Şuan kaç mg kullanıyorsunuz?bildigim kadarıyla zamana yayarak azaltarak bırakılıyorSelam arkadaşlar 1 bucuk yıldır kullandığım antidepresan ilacı bırakma kararı aldım. İşin enteresan tarafı moralim de bozuktu dogru zaman mıydı bilmiyorum fakat kiöyasaldan kurtulmak istedim. Bir ara ben 'çirkinim' diye tutturmuştum ki çok ağır bir depresyon geçirdiğimi öğrendim. Şimdi de kafa karışıklığı baş dönmelerim var uzayda gibiyim.zaten en düşük dozu içiyordum. Depresyon mu geçiriyorum yine anlayamadım. Deneyimli arkadaşlar anlar belki tşkrlr.
Evet 37,5 mg kullanıyordŞuan kaç mg kullanıyorsunuz?bildigim kadarıyla zamana yayarak azaltarak bırakılıyor
Nasil yani siz mi karar aldiniz, doktorunuza danismadiniz mi? Pat diye antidepresan birakilmaz, doktor kontrolu olmadan hic birakilmaz.
Maalesef doktorum artık bu şehirde ikamet etmiyorNasil yani siz mi karar aldiniz, doktorunuza danismadiniz mi? Pat diye antidepresan birakilmaz, doktor kontrolu olmadan hic birakilmaz.
Canım doktorum burada değil mg olarak ben azalttım en düşük dozu kullanıyordumNasil yani siz mi karar aldiniz, doktorunuza danismadiniz mi? Pat diye antidepresan birakilmaz, doktor kontrolu olmadan hic birakilmaz.
Canım doktorum burada değil mg olarak ben azalttım en düşük dozu kullanıyordum
Bir psikolog olarak sizden rica ediyorum ilaç içerken dahi gel gitlerim vardı beni üzen düşüncelerim. Kısa bir terapi sürem oldu ve çokta verim alamadım problemlerimi de aşamadım.Zamanda çare olmadı nasıl aşacagımı da şaşırdım ne yapmalıyım.Başka doktora gidebilirsiniz, en düşük dozu kullansanız bile mesela iki günde bir al falan der ama bu şekilde kendi kendinize bırakmamalısınız psikolog olarak söylüyorum.
Sanırım yanlış yaptıgımı anlıyorum şu dudumdaAntidepresanlar uzamn kontrolünde bırakılır.
Çekilme sendromu çom ağır olan ilaçlar var..
Daha beter olursunuz.
Sanırım haklısınızAntidepresanlar uzamn kontrolünde bırakılır.
Daha beter olursunuz.
Bir anda kesilmesi doğru değil diye biliyorum bir uzmana gözükün tekrar bence
Antidepresanlar uzamn kontrolünde bırakılır.
Daha beter olursunuz.
Sanırım bir doktora gitsem iyi olacak yanlış yaptım cahil değilim oysaki sadece kimyasal almak istemedim daha fazlaBir psikiyatri uzmanına gidip sorun çat diye bırakamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?