Çekilme sendromu(ben ne yaşıyorum)

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.369
3.509
133
Selam arkadaşlar 1 bucuk yıldır kullandığım antidepresan ilacı bırakma kararı aldım. İşin enteresan tarafı moralim de bozuktu dogru zaman mıydı bilmiyorum fakat kiöyasaldan kurtulmak istedim. Bir ara ben 'çirkinim' diye tutturmuştum ki çok ağır bir depresyon geçirdiğimi öğrendim. Şimdi de kafa karışıklığı baş dönmelerim var uzayda gibiyim.zaten en düşük dozu içiyordum. Depresyon mu geçiriyorum yine anlayamadım. Deneyimli arkadaşlar anlar belki tşkrlr.

Selam arkadaşlar 1 bucuk yıldır kullandığım antidepresan ilacı bırakma kararı aldım. İşin enteresan tarafı moralim de bozuktu dogru zaman mıydı bilmiyorum fakat kiöyasaldan kurtulmak istedim. Bir ara ben 'çirkinim' diye tutturmuştum ki çok ağır bir depresyon geçirdiğimi öğrendim. Şimdi de kafa karışıklığı baş dönmelerim var uzayda gibiyim.zaten en düşük dozu içiyordum. Depresyon mu geçiriyorum yine anlayamadım. Deneyimli arkadaşlar anlar belki tşkrlr.
Şuan kaç mg kullanıyorsunuz?bildigim kadarıyla zamana yayarak azaltarak bırakılıyor

Şuan kaç mg kullanıyorsunuz?bildigim kadarıyla zamana yayarak azaltarak bırakılıyor
Evet 37,5 mg kullanıyord
Nasil yani siz mi karar aldiniz, doktorunuza danismadiniz mi? Pat diye antidepresan birakilmaz, doktor kontrolu olmadan hic birakilmaz.
Nasil yani siz mi karar aldiniz, doktorunuza danismadiniz mi? Pat diye antidepresan birakilmaz, doktor kontrolu olmadan hic birakilmaz.
Maalesef doktorum artık bu şehirde ikamet etmiyor

Psikiyatri uzmanlığıniz yoksa kendinize daha çok zarar verebilirsiniz. Farklı bi uzmana gidip süreci anlatırsanız burdan alacağınız yardımdan daha fazlasını ve iyisini alırsınız

Başka doktora gidebilirsiniz, en düşük dozu kullansanız bile mesela iki günde bir al falan der ama bu şekilde kendi kendinize bırakmamalısınız psikolog olarak söylüyorum.

Başka bir dr.a gidin, şeker değilki bu kendi insiyatifimizle dozu artırıp azaltalım. Dr.un verdiği dozla tedaviniz iyiye gidecekken, kendiniz azaltarak tedaviyi olumsuz etkilemiş ve tedavi sürecini uzatmış olacaksınız.

Antidepresanlar uzamn kontrolünde bırakılır.
Çekilme sendromu çom ağır olan ilaçlar var..
Daha beter olursunuz.

Başka doktora gidebilirsiniz, en düşük dozu kullansanız bile mesela iki günde bir al falan der ama bu şekilde kendi kendinize bırakmamalısınız psikolog olarak söylüyorum.
Bir psikolog olarak sizden rica ediyorum ilaç içerken dahi gel gitlerim vardı beni üzen düşüncelerim. Kısa bir terapi sürem oldu ve çokta verim alamadım problemlerimi de aşamadım.Zamanda çare olmadı nasıl aşacagımı da şaşırdım ne yapmalıyım.

Bir anda kesilmesi doğru değil diye biliyorum bir uzmana gözükün tekrar bence
Antidepresanlar uzamn kontrolünde bırakılır.
Çekilme sendromu çom ağır olan ilaçlar var..
Daha beter olursunuz.
Bir psikiyatri uzmanına gidip sorun çat diye bırakamazsınız.
Sanırım bir doktora gitsem iyi olacak yanlış yaptım cahil değilim oysaki sadece kimyasal almak istemedim daha fazla

Back
X