Çekingen erkek

catgirla7204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
409
104
53
23 yaşındayım, kütüphanede sürekli karşılaştığım ve 2-3 haftadır selamlaşıp arada da ayaküstü konuştuğum tatlı bir çocuk var. O da konuşmak istiyor eminim sürekli gözü üzerimde ama çekingen yani belli. Ben ondan adım atsın diye bekliyorum o da benden bir sinyal mi bekliyor ne anlamadım. Halbuki her gördüğümde selam veriyorum kütüphanede bişeyler sorup konuşuyorum. İlgilendiğimi belli ettiğimi düşünüyorum. Ama sosyal medyadan eklemedi bile, çok mu önemli demeyin tabiki çokda önemli değil eklemesi. Ama çekingensen bi adım atamıyorsan bari ekle de anlayalım. Sizce adım atmalı mıyım? İlk adımı atan kız değersiz midir? Eklemeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız?

Ben olsam eklemezdim ama tavrının çekingenlik ten olduğuna eminsem kütüphane de canım çok cay kahve bit şey istedi gel bir şey içelim derdim :KK70:

Birkaç gün baska kütüphaneye git merak etsin seni:)
Her seferinde de sen gülümseme bazsn soğuk ol bazen sıcak
Merak uyandır
Senden etkileniyorsa o sana gelir merak etme:)

Eklemenin mantığı yok.
Adam zaten hergün görünür şekilde.
İstese gelir, konuşur.
Ya konuşmak istediği belli araya çıkıyorum arkamdan hemen çıkıyor ama kantine lavaboya falan gidiyor. Geçen gün akşam toplandım eve gidicem görüşürüz dedi görüşürüz dedim çıktım. Arkadaşı bekliyorum dışarda bu da çıktı toplanmış eve gidiyordu. Resmen benim gitmemi bekliyor ben gidiyorum arkamdan gidiyor. Cesaret edemiyor diye düşündüm. Sessiz biri.

Ben eminsem ilk adımı atardım
Bu konuda ille erkek adım atsın mantığı bana saçma geliyor

Ya konuşmak istediği belli araya çıkıyorum arkamdan hemen çıkıyor ama kantine lavaboya falan gidiyor. Geçen gün akşam toplandım eve gidicem görüşürüz dedi görüşürüz dedim çıktım. Arkadaşı bekliyorum dışarda bu da çıktı toplanmış eve gidiyordu. Resmen benim gitmemi bekliyor ben gidiyorum arkamdan gidiyor. Cesaret edemiyor diye düşündüm. Sessiz biri.
Sen gel bu ablani dinle eklersen ilgin olduğu kabak gibi çıkar ortaya ama boğazım kurudu bir şey içelim dersen dikkat çekmez :KK70: Bir şey içerken de sana açılma fırsatı olur ha hala tık yoksa salla gitsin.

Ne yapardım
Şuan olgun bir kadın olan ben açılırdım heralde
Daha tecrübesiz genç olsaydın heralde o açılmazsa açılamazdım platonik yaşar ve bitirirdim
Hani erkekler zoru seviyormuşmuş ya kaçan kovalanırmış, adım atan kız basitmiş değersizmiş var mı böyle şeyler cidden

Ben eminsem ilk adımı atardım
Bu konuda ille erkek adım atsın mantığı bana saçma geliyor
İşte kız adım atınca değersiz mi oluyor? Bir kısım kimin ilişkiyi başlattığı önemli değil bir kısım da ekleme o senin için uğraşsın uğraşınca değerli olursun diyor........ valla uzun zamandır sevgilim yok unutmuşum bu olayları.

Sen gel bu ablani dinle eklersen ilgin olduğu kabak gibi çıkar ortaya ama boğazım kurudu bir şey içelim dersen dikkat çekmez :KK70: Bir şey içerken de sana açılma fırsatı olur ha hala tık yoksa salla gitsin.
Tamam bir daha öyle bişeyler yapayım bakalım inşallah elim ayağım birbirine dolaşmaz.....

İşte kız adım atınca değersiz mi oluyor? Bir kısım kimin ilişkiyi başlattığı önemli değil bir kısım da ekleme o senin için uğraşsın uğraşınca değerli olursun diyor........ valla uzun zamandır sevgilim yok unutmuşum bu olayları.
Öyle düşünenler ya ergendir ya cahil
Bu bana göre tabi
Karşındaki adamın içi doluysa o adım atsa veya sen adım atsan, ilk günde bir araya gelseniz , peşinden bin yılda koşsa vereceği değer aynıdır.

Öyle düşünenler ya ergendir ya cahil
Bu bana göre tabi
Karşındaki adamın içi doluysa o adım atsa veya sen adım atsan, ilk günde bir araya gelseniz , peşinden bin yılda koşsa vereceği değer aynıdır.
Peki eklemeli miyim kütüphanede somut bir adım mı atmalıyım?

Back
X