Cekingen erkekle olur mu :(

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Bir cocukla bakisiyorduk 1,5 ay falan oldu neredeyse. Sonunda gecen gun derste bi kez konustuk sinavla ilgili bir sey sordu. Ama ben onun oturdugu tarafa oturdum konusuruz diye,onu yapmasam onu bile yapmazdi cok pasif bi cocuk utangac galiba. Neyse o bana bisey sorunca ben de biseyler sordum biraz konustuk ama o gunden bei konusmadik hic ortak dersimiz var ama biri laboratuvar dersi gruplarimiz karsilikli ve yine gozgoze geliyoruz. Bakisiyoruz sadece ve hani ortakderslerim var falan ozguvenli biri olsa simdiye bayagi arkadas olmustuk. Sizce napmaliyim kizlar twitteri var takip mi etsem? Ya kafaya takiyorum cunku

Bir cocukla bakisiyorduk 1,5 ay falan oldu neredeyse. Sonunda gecen gun derste bi kez konustuk sinavla ilgili bir sey sordu. Ama ben onun oturdugu tarafa oturdum konusuruz diye,onu yapmasam onu bile yapmazdi cok pasif bi cocuk utangac galiba. Neyse o bana bisey sorunca ben de biseyler sordum biraz konustuk ama o gunden bei konusmadik hic ortak dersimiz var ama biri laboratuvar dersi gruplarimiz karsilikli ve yine gozgoze geliyoruz. Bakisiyoruz sadece ve hani ortakderslerim var falan ozguvenli biri olsa simdiye bayagi arkadas olmustuk. Sizce napmaliyim kizlar twitteri var takip mi etsem? Ya kafaya takiyorum cunku

çekingen olduğuna emin misin, arkadaş ortamında nasıl peki

Ortak arkadasimiz yok ama disardan ona bakan aradaslarimda pasif bu cocuk hayat enerjisi yok diyor

hımm ozaman zor,zaten varya bazı erkekler çekingen davranıyor sonra çekingen olmayan erkek kızı tavlıyor öyle söyliyim, oçekingen erkeklerde öyle bakakalıyor, sevmiyorum çekingen erkekleri

Takip etsende o seni edermi takip ettiğin için bir adım atarmı meçhul bu durumda ama sen takip et bakalm denemekten ne cıkar belki sonradan açılır

Kızlar okadar acelceki erkekler kendni ceker oldu terse dondu hersey az daha bekle dicem ama bekler durursun gbi geliyor

Olmaz canım . Çekingen erkekle olmaz . Onlar erkek değil oğlan çocuğu gibi oluyorlar . Ne hatalarında Özür dilemeyi bilirler ne kararlı davranmayı . Annesi ablası gibi davranmani bekler senden . Hiç gerek yok

ilk adımı sen atma.çekingense senn içn açılcağı varsa açılır.her konuda senden adım bekler sonra.sabret.

Bakisiyoruz sadece ve hani ortakderslerim var falan ozguvenli biri olsa simdiye bayagi arkadas olmustuk. Sizce napmaliyim kizlar twitteri var takip mi etsem? Ya kafaya takiyorum cunku

Ortak arkadasimiz yok ama disardan ona bakan aradaslarimda pasif bu cocuk hayat enerjisi yok diyor

Iste aynen ama boyle sinirlerim bozuluyor ye sadece bakismak ne :KK43:

Ozguvensiz, arkadaşlarınızın "pasif, hayat enerjisi yok" dediği, sadece bakışmakla yetinen birinde ısrar sebebiniz nedir?

Yani onda sizi çeken şey ne?

Ben yazdıklarınıza baktım baktım, bir şey bulamadım.

Hani ilişki başlamış olur da sonradan fark edersiniz, kaybetmek istemezsiniz anlarım.

Ama daha ortada bir ilişki bile yokken bakmak dışında bir icraatı olmayan bir çocuğu neden hayatınıza dahil etmek istiyorsunuz ki?

Ozguvensiz, arkadaşlarınızın "pasif, hayat enerjisi yok" dediği, sadece bakışmakla yetinen birinde ısrar sebebiniz nedir?

Yani onda sizi çeken şey ne?

Ben yazdıklarınıza baktım baktım, bir şey bulamadım.

Hani ilişki başlamış olur da sonradan fark edersiniz, kaybetmek istemezsiniz anlarım.

Ama daha ortada bir ilişki bile yokken bakmak dışında bir icraatı olmayan bir çocuğu neden hayatınıza dahil etmek istiyorsunuz ki?

Elbettki öyle derin duygular beslemiyorum tanımıyorum bile ama bi hoşlantı oldu bakışmalar falan filan

O öyle bakar durur, çok kapılma bence. Belirsizliği hiç sevmem, bu acelecilik değil aslında. Sen istiyorsun ki hoşlanıyorsa da bi şekilde belli etsin. İnsan 3 saniyede aşık oluyor ya :KK53:
Aynen öyle ve biraz donuk yani dedim ya ben zorlamasam o iki çift laf bile söylemezdi eminim çekingen çünkü :KK43: cevremdekilerde farketmis sessiz biraz bilmiyorum vazgecicem heralde bu gidisle

Biz eşimle, arap atı gibi sonradan acılanlardanız:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
6 aylık bakısmadan sonra ancak konusabıldık, aslında ben gırıskenımdır de esım bıraz cekıngendı o zamanlar :KK37:
Sonra elımı tutması ıcın bıle bı 6 ay daha gecti nerdeyse:oops: Benım bı bahanemle oldu o da neyse :oops:
Sonra bir acıldık, pir acıldık:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: aahh o günlere döndum bak sımdı :KK68::KK68::KK68::KK68:
Şimdi ise, tutabılene aşk olsun:KK70::KK70::KK70::KK70:, belli olmuyor o işler hani örnekle acıklayım dedım:KK70::KK70::KK70:

Biz eşimle, arap atı gibi sonradan acılanlardanız:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
6 aylık bakısmadan sonra ancak konusabıldık, aslında ben gırıskenımdır de esım bıraz cekıngendı o zamanlar :KK37:
Sonra elımı tutması ıcın bıle bı 6 ay daha gecti nerdeyse:oops: Benım bı bahanemle oldu o da neyse :oops:
Sonra bir acıldık, pir acıldık:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: aahh o günlere döndum bak sımdı :KK68::KK68::KK68::KK68:
Şimdi ise, tutabılene aşk olsun:KK70::KK70::KK70::KK70:, belli olmuyor o işler hani örnekle acıklayım dedım:KK70::KK70::KK70:

Neeeey altı ayy mıı :KK17::KK17::KK17: :KK57::KK57:
Ay ben bekleyemem sanırım o kadar 1,5 aydır sabredemiyorum :KK53::rolleyes:
Aynı bölümdeyiz bi de ben de ondan korkuyorum 4 sene birlikteyiz biz de 1 sene bekler miyiz dersin Allah korusun:KK17::KK17:

Neeeey altı ayy mıı :KK17::KK17::KK17: :KK57::KK57:
Ay ben bekleyemem sanırım o kadar 1,5 aydır sabredemiyorum :KK53::rolleyes:
Aynı bölümdeyiz bi de ben de ondan korkuyorum 4 sene birlikteyiz biz de 1 sene bekler miyiz dersin Allah korusun:KK17::KK17:

Siz bir aradaymışsınız, daha kısa sürmesi gerek tabı, biz ayda bir iş geregi aynı ortamda oluyorduk :KK56:
Bende mi tuhaflık var bılmıyorum ama ben severım cekıngen erkeki:KK53::KK53: Tabı bu cekıngenlık pasıflıkten yada özgüvenı eksıklıgınden degıl, kadınlara karsı cekıngen olanlar :KK66:

Siz bir aradaymışsınız, daha kısa sürmesi gerek tabı, biz ayda bir iş geregi aynı ortamda oluyorduk :KK56:
Bende mi tuhaflık var bılmıyorum ama ben severım cekıngen erkeki:KK53::KK53: Tabı bu cekıngenlık pasıflıkten yada özgüvenı eksıklıgınden degıl, kadınlara karsı cekıngen olanlar :KK66:
Yani evet haftada iki gundersimiz var bir kere konutuk sadece :KK43:
O da oyle sanirim disardan oyle ezik diyebilcegm yani ozguvensiz biri gibi durmuyor ama kizlarla konustugunu gormedimm pek

X