- 1 Ocak 2016
- 10
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi idameisuyuu
-
Bazı arkadaşlarım diyor ki biraz bile ilgisi olmasa sana neden ortağım ol desin neden ilgilensin...Bir tanesi de kendini kaptırma bir şey olduğu yok diyor ve bu tek bir kişi moralimi bozup gidişatı etkiliyor
Tanışmıyorlar bile ama herkes bir kişinin beni bu kadar etkilemesine çok kızıyorçoğunluğun değil de tek bir kişinin lafına mı takılıyorsun?
diğerlerinin söylediği önemsiz ama o tek kişi gidişatı etkiliyor yani?
bu kadar saf olamazsın cidden..
ya o bir tek kişi, o adamdan hoşlanıyorsa ve seni uzaklaştırmaya çalışıyorsa?
Tamam bu gece yazıyorum bir gelişme olursa tekrar bildiririm cesaret geldi
Kızlar konuştum bolu gölcükte fotoğraf atmış donmuş şekilde göl şuan.ben de bir de yazın gör gibi bir şey yazdım ve oradan konuşmaya başladık.Benim okulum ve memleketim çok yakın ama farklı şehirler.O benim memleketimde yaşıyor ben de her haftasonu gidiyorum evime zaten.İşte yakın bir zamanda okulumun olduğu şehre geleceğini söyledi ve görüşelim dedi çok mutluyum çok teşekkürler herkese
Brawoo kizz helal olsun vallaKızlar konuştum bolu gölcükte fotoğraf atmış donmuş şekilde göl şuan.ben de bir de yazın gör gibi bir şey yazdım ve oradan konuşmaya başladık.Benim okulum ve memleketim çok yakın ama farklı şehirler.O benim memleketimde yaşıyor ben de her haftasonu gidiyorum evime zaten.İşte yakın bir zamanda okulumun olduğu şehre geleceğini söyledi ve görüşelim dedi çok mutluyum çok teşekkürler herkese
ilgin olduğunu illaki bir davranışınla göstermek zorunda değilsin. o sana bir davranışta bulununca gayet istekli görenmende bunu belli eder. ayrıca bu şekilde çekingen ama itici olmayan bayanlar erkekler tarafından daha cazip bulunur.Yahu öyle bir halim var ki toplantıda adam bana bakarak gülümsüyor selam veriyor ben ya gözümü çeviriyorum ya zoraki gülümsüyorum ama ellerim nasıl titriyor kalbim nasıl atıyor anlatamam
Ayy canim yaa kurban olurumÇok çok teşekkür ederim hepinize yeni olduğum için alıntı yapmayı beceremedimAy gerçekten çok mutluyum 1yıldır yapamadığımı resmen sizin sayenizde yaptım.Hep arkadaşlarım beni üzmemek için gaz veriyorlar bir şey yok diye düşünüyordum tanımadığım insanların söylemesi daha çok işime yaradı Ben çok mutlu oldum Allah sizi de mutlu etsin inşallah jasse bambum humeyyra naneelimoonn minikbulut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?