Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben insanlarla iletişime girmekte zorlanıyorum bu sebeple çevremde olmuyo sürekli suskun kalıyorum çünkü konuşmayı beceremiyorum kendimi kasıyorum nedense. rahat olabilsem belki bu sorun çözülecek ama olmuyor ve karşındaki insanda aptal biri gibi görmeye başlıyor senive bu sebepten iş başvurusuda yapamıyorum konuşmaya başladığımda yada duruşuma bakıp aptal beceriksiz biri sanıp zaten almayacaklar
çözemiyorum bi türlü bi önerisi olan varmı arakadaşlar
![]()
evet doğru çocuklukluk dönemimde yaşadıklarımdan dolayı olabilir çünkü ailemde beni yeteneksiz olarak görürdü sürekli yanlış yapıyormuşum sürekli uyarı kızma ben hayatım boyunca saf olarak nitelendirilen biri oldum bunu yetişkin olduğumdan beri yüzüme karşı söylemiyorlar ama hissediyorum çünkü çocukluğumda çok söylendi böyle bunların şuanki durumun üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Acaba arkadaşın nasıl aştı bu durumu neler yaptı ?Aynı senin gibi bir arkadaşım vardı.,sorununu kendisi çözdü.
Küçükken ailesi fazla uyarıyormuş.Büyüklerle böyle konuşulmaz,çocuklar lafa karışmaz,öyle denmez filan derlermiş hep.
Arkadaşım sorunu kendisi çözdü.Daha okuldayken her faaliyete katılırdı.Daha sonra derneklerde aktif görevler aldı.İş yaşamına atıldığında bambaşka birisi olmuştu.
Kendi zincirlerini kendisi kırdı kısacası.
daha önce uzmanla görüştüm geçen sene özel bi hastanenin psikiyatrisine gittim ilaç verdi ama bir faydası olmadı evet doğru çocuklukluk dönemimde yaşadıklarımdan dolayı olabilir çünkü ailemde beni yeteneksiz olarak görürdü sürekli yanlış yapıyormuşum sürekli uyarı kızma ben hayatım boyunca saf olarak nitelendirilen biri oldum bunu yetişkin olduğumdan beri yüzüme karşı söylemiyorlar ama hissediyorum çünkü çocukluğumda çok söylendi böyle bunların şuanki durumun üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Acaba arkadaşın nasıl aştı bu durumu neler yaptı ?
kızlar ben insanlarla iletişime girmekte zorlanıyorum bu sebeple çevremde olmuyo sürekli suskun kalıyorum çünkü konuşmayı beceremiyorum kendimi kasıyorum nedense. rahat olabilsem belki bu sorun çözülecek ama olmuyor ve karşındaki insanda aptal biri gibi görmeye başlıyor senive bu sebepten iş başvurusuda yapamıyorum konuşmaya başladığımda yada duruşuma bakıp aptal beceriksiz biri sanıp zaten almayacaklar
![]()
daha önce uzmanla görüştüm geçen sene özel bi hastanenin psikiyatrisine gittim ilaç verdi ama bir faydası olmadı evet doğru çocuklukluk dönemimde yaşadıklarımdan dolayı olabilir çünkü ailemde beni yeteneksiz olarak görürdü sürekli yanlış yapıyormuşum sürekli uyarı kızma ben hayatım boyunca saf olarak nitelendirilen biri oldum bunu yetişkin olduğumdan beri yüzüme karşı söylemiyorlar ama hissediyorum çünkü çocukluğumda çok söylendi böyle bunların şuanki durumun üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Acaba arkadaşın nasıl aştı bu durumu neler yaptı ?
aynen böyle önce kendileri eğitip öğretmezler hata yapıncada aptal çocuk olursunuz . Kkursa yazıldım kızlar üstte anlatğım gibi ama endileşiyim ilk gün nasıl olur bu ismek kursları bide ben sonradan katlmış oluyorumaileler anca kıyaslarlar bakkkk onun kızına şu okulu kazanmış bakkk bunun kızına elli ayaklı ayyy şunun kızı var ya pek de güleryüzlü...hıhh!onu da yetiştiren anası babası ....kıyaslayana kadar sen de o kadar cabala be aybalam...off:84:
![]()