• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekingenlik

umuthepvar24

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
17
9
6
33
Değerli kulüp üyeleri. Sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Birinden çok hoşlanıyorum. Ama çok çekingen ve utangaç biri. Bana olan duygularından çok emin değilim. Kapı komşum ayrıca. İlk başlarda yaklaşıyor ve bakıyordu beni görünce. Ama ben de çok utangaç biriyim.Onu görünce utancımdan soğuk davranıyordum heyecanlanıp. Şuan tamamen uzaklaştı. Acaba etkilenmedi mi ben mi yanlış anladim 😓

Değerli kulüp üyeleri. Sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Birinden çok hoşlanıyorum. Ama çok çekingen ve utangaç biri. Bana olan duygularından çok emin değilim. Kapı komşum ayrıca. İlk başlarda yaklaşıyor ve bakıyordu beni görünce. Ama ben de çok utangaç biriyim.Onu görünce utancımdan soğuk davranıyordum heyecanlanıp. Şuan tamamen uzaklaştı. Acaba etkilenmedi mi ben mi yanlış anladim 😓
Soğuk davranmanızdan kaynaklanmis olabilir. Bir daha denk gelirseniz sıcak davranıp onun davranışlarını yorumlayın derim.

Öyle yapacam diyorum ama onu görünce heyecandan ne yapacağımı şaşırıyorum. Yüzüne bakamıyorum. Aslında utandığım için ama karşıdan muhtemelen buzdolabı gibi duruyorum

Öyle demeyin ben de utangacim. Bu aile yetiştirilmesinden kaynaklı sanırım aşamiyorum
İşte 2 utangaç insan birbiriyle yapamaz. Zamanında ben de utangaçtım. Eşim de utangaç olsaydı asla evlenemezdik. O hiç çekingen olmayıp kararlı durdu 10 yıldır evliyim. O yüzden iki kişi aynı şekilde olmamalı.

Bunu aşmanız lazım. Belki zamanla denk geldikçe acilirsiniz. Gülümsemeyi deneyin. Enerji önemlidir..
Kötü tarafı artık denk gelemiyoruz
İşte 2 utangaç insan birbiriyle yapamaz. Zamanında ben de utangaçtım. Eşim de utangaç olsaydı asla evlenemezdik. O hiç çekingen olmayıp kararlı durdu 10 yıldır evliyim. O yüzden iki kişi aynı şekilde olmamalı.
Aslında erkek arkadaşlarıyla gayet rahat iyi .Acaba ben sert durduğumu söylüyorlar ondan mi duygusu olduğu için mi bilmiyorum bana karşı sanki utangaç.

Valla en utangaç olanı bile bir yerden sonra seviyorsa açılır üstünde durmayın bence

Back
X