çekiniyorum. yardım :(

Ne bileyim yalan er geç ortaya çıkar derler ya..Bende söylemeyi düşünmüyorm ama nasıl açklayacağımı da bilemiyorum:/ ayrı şehirlerdeyiz çünkü.Yalan yalanı doğuracak gibi görünüyo ya hayırlısı:)

Evlenmeye bukadar yaklasmisken daha bunu ailenin bilmemesi iyi degil onlarada illaki sorman lazim görüslerini alman lazim.

Sana okadar bakmislar etmisler bugüne getirmisler öyle birden arkani dönüp gitmek bence hos degil onlar seni nasil büyüttüyse seninde bir nevi onlarin yaninda olman lazim..

Bence kendi parani biraz kazan sadece babandan isteme okadarini yapamaz artik senin ailene yardim zamanin gelmis bana göre..

Yaslandiklarinda hüzünlü bir sekilde tek birakilmalari cok üzücü geliyor bana yani bari bir nevi yakin olsaniz bayramlarda özel günlerde birlikte olsaniz.

Evlenmeye bukadar yaklasmisken daha bunu ailenin bilmemesi iyi degil onlarada illaki sorman lazim görüslerini alman lazim.

Sana okadar bakmislar etmisler bugüne getirmisler öyle birden arkani dönüp gitmek bence hos degil onlar seni nasil büyüttüyse seninde bir nevi onlarin yaninda olman lazim..

Bence kendi parani biraz kazan sadece babandan isteme okadarini yapamaz artik senin ailene yardim zamanin gelmis bana göre..

Yaslandiklarinda hüzünlü bir sekilde tek birakilmalari cok üzücü geliyor bana yani bari bir nevi yakin olsaniz bayramlarda özel günlerde birlikte olsaniz.

ben de onu iyorum zaten ailemden uzakta yaşamak istemiyorum ve para kazanmaya başlamadan en azından kendi masraflarımı karşılamaya başlamadan evlenmek istemiyorum ama atama durumlarından dolayı da bir an önce harekete geçmek lazım arada kaldım çıkış bulamıyorum diyorum

Canim bence sen önce bi is bulmaya bak ve calis. Zaten eylül demissin yani daha cok var nerdeyse 10 ay var.

Birazcik calis seneye 2. ayda felan söylersiniz.

Bence fazla acele etme canim.

Canim bence sen önce bi is bulmaya bak ve calis. Zaten eylül demissin yani daha cok var nerdeyse 10 ay var.

Birazcik calis seneye 2. ayda felan söylersiniz.

Bence fazla acele etme canim.

tatlım ben sana olayı özetleyeyim. ben öğretmenim ve eylülde inşallah atanııcam şimdi de kpssye hazırlanıyorum. eğer eylüle kadar nikah kıyamazsak ayrı yerlere atanıcaz ve artık eş durumu kalktığı için 4 yıl evli olsak da olmasak da ayrı yerlerde çalışıcaz. 1 yıl da burdan etti 5 yıl. evlendiğimizde ben 28 yaşımda olucam o da 35olacak ki uzaktan uzağa ne kadar gider iş oraya varır mı bilemiyoruz. ama eylüle kadar nikahlanırsak aynı yerlere en geç 1 yıl içinde atanıcaz ve ortak bi yerde yuvamızı kurucaz. dolayısıyla en fazla 1 yıl ayrı yaşamış olucaz. anlatabildim mi?

Ne bileyim yalan er geç ortaya çıkar derler ya..Bende söylemeyi düşünmüyorm ama nasıl açklayacağımı da bilemiyorum:/ ayrı şehirlerdeyiz çünkü.Yalan yalanı doğuracak gibi görünüyo ya hayırlısı:)

yalan ortaya çıktığında sen 5 yıllık evli iki çocuk annesi olursun. ailen damatlarından memnunlarsa gün gelip de doğruyu örendiklerinde bunu sorun yapmayacaklardır. hayır, yapsalar nolur? boşanın mı diyecekler?

olabilir canım, tatilde ziyaretıne bir akrabasına ya da arkadasına kalmaya gelmişti dersin arkadasın arkadası, o şekılde tanışılıp devam ettı dersin, zaten bence babalar ortada ciddi bir niyet varsa olayı kurcalamaz,hatta örtüp bir an önce başgöz etmeye bakar:) ne kazandırır ki sorsa,sen bir şekılde tanışmış kaynaşmış kararını vermıssın. sorarsa o kadarını söylersın olur bıter, daha ekstra ne yalanı olacak ki...

yazın nişan+nikah yaparız kışa doğru düğün yaparız hem atanmış da olurum diye düşünüyorum onlar kolay babamla konuşabilsem :(

tamam canım sıkıntı yok o zaman bence, itiraf sürecı her kız için sancılıdır,ama senınkınde mantık dışı ya da alışılmamış ya da ailenın onay vermeyecegı bir durum da yok, o yuzden başta biraz sıkılsan da bir söyledın mı o yük üstunden kalkar rahatlarsın...kolay gelsın.

abim biliyor ve karşı çıkıyor beni de asıl korkutan bu zaten babamı da körükleyecektir diye korkuyorum bi de benim babam sinir hastası ama erkek arkadaşımı çok seviyorum çok sorun yaşadık artık mutlu olmak istiyorum ve karşısına böyle bi sorunla çıkmak istemiyorum :(
neymiş uzaklara gitsem de tek temennileri er geç memleketime geri dönmem olacakmış ama buralı olmayan biriyle evlenirsem sadece sesimi duymaya razı olacaklarmış bu konu açılınca evdeki herkes bana yüz çeviriyo babamdan da asıl bu yüzden korkuyorum

annen bu konuda olumluysa babanı ikna eder cnm benimde senin gibi abim karşı çıkıyo ve uzaklıktan aynı hani uzaklıkta taş çatlasa 2 saatlik yol dizinin dibinde olur neler yaşar anlayamaz insan yada çok tanıdık biriyle evlendirir ne yasayacağını bilemez ben hep bunu diyorum sende savun kendini ve sabret

tatlım ben sana olayı özetleyeyim. ben öğretmenim ve eylülde inşallah atanııcam şimdi de kpssye hazırlanıyorum. eğer eylüle kadar nikah kıyamazsak ayrı yerlere atanıcaz ve artık eş durumu kalktığı için 4 yıl evli olsak da olmasak da ayrı yerlerde çalışıcaz. 1 yıl da burdan etti 5 yıl. evlendiğimizde ben 28 yaşımda olucam o da 35olacak ki uzaktan uzağa ne kadar gider iş oraya varır mı bilemiyoruz. ama eylüle kadar nikahlanırsak aynı yerlere en geç 1 yıl içinde atanıcaz ve ortak bi yerde yuvamızı kurucaz. dolayısıyla en fazla 1 yıl ayrı yaşamış olucaz. anlatabildim mi?

seni anlayabiliyorum.bende benzer durumdayım şuan atamam yapılmadığı için tekrar kpss çalışıyorum. bi yandan da düğün istiyoruz ama kendi paramı da kazanamadığım için aileme fazla sıkıntı olmak da istemiyorum ....

ama eylüle kadar evlenirseniz nasıl 1 yıl içinde aynı yere atanacaksınız ki, bunu anlayamadım tam olarak

kkubraa kullanıcısından alıntı
abim biliyor ve karşı çıkıyor beni de asıl korkutan bu zaten babamı da körükleyecektir diye korkuyorum bi de benim babam sinir hastası ama erkek arkadaşımı çok seviyorum çok sorun yaşadık artık mutlu olmak istiyorum ve karşısına böyle bi sorunla çıkmak istemiyorum :(
neymiş uzaklara gitsem de tek temennileri er geç memleketime geri dönmem olacakmış ama buralı olmayan biriyle evlenirsem sadece sesimi duymaya razı olacaklarmış bu konu açılınca evdeki herkes bana yüz çeviriyo babamdan da asıl bu yüzden korkuyorum

merhaba canım yaa ben çok merak ettim abin evli mi? evliyse seni neden anlamıyor,evli değilse de hiç kız arkadaşı yok mu?

Back
X