Çekip gitmek

Elaleme rezil oluruz diye sizi istemediğiniz bir evliliğe zorlayan, hakkımı helal etmem diyen annenizin üzülecek olmasına da çok üzülmeyin bence. Çünkü normal bir anne kızı mutsuzsa ısınamamışsa istemiyorsa tamam önemli olan sensin der destek olur arkanızda olur.
Yani nişanı atın helal etmiyorum dedi diye istemediğiniz bir evlilik mi yapacaksınız?

Yasin evlilik icin cok küçük
İs bul kendi ayaklarin uzerinde dur
Biraz kendiini tani
Oyaslarda evlilik agir sorumluluk

Nişanlının nişanı atmasını sağla o zaman. Annesini eleştir ,yada karşılayamayacakları beklentiler istekler gündeme getir. Bilmiyorum yap bişeyler işte. Kaçmak olmaz saçmalama.

Annem nişanı atarsam rezil olacağımızı annelik hakkıni helal etmiyecegini söylüyor 😔😔
annenız şaşırmıs
bazen ınsanlar şaşırabılır sırf annenız dıye goz gore gore hata yapacak degılsınız bellıkı suan saglıklı dusunemıyor ya da belkı sızın hatalarınız oldugunu dusundugunden oyle dıyordur bılemedıgım ıcın soruyorum nısanlınızla yasadıgınız sıkıntı nedır

Of of o kadar çıkmazlardayimki aslında nişanlımın bir problemi yok ama sonradan isinmama durumu oldu tipi itici gelmeye başladı bana benden çok değer veren birisi ama olmuyor yapamıyorum isinmayinca kendimi kötü hissediyorum
yanı belkı ısınırım belkı ıyı olur dıye gorucu usulu bır adım attınız ama ısınamadınız evlenmek ıstemıyor musunuz
annenız bu yuzden mı sıze oyle konusuyor

ısınmadıgınız kısıyle sakın evlenmeyın ıcınıze sınmedıyse sakın evlenmeyın annenızın oyle dedıgıne bakmayın
ben acaba yasınız genc sız yanlıs davrandınız da annenız sızı korkutmak ıcın mı oyle yanlıs konustu dedım ama annenız dupeduz yanlıs haksız yanı bakmayın ona

Merhaba hanımlar bazen evden gidesim geliyor başka şehirde yeni bir hayat kurasim geliyor ama korkuyorum arkamda ağlayan bir anne bırakmaktan sorunum annemle ilgili değil mutsuz bir nişanlılık dönemim var sizce kaçıp gitmek baska şehirde yaşamak kolay olur mu ne gibi sıkıntılar çıkar karşıma
Nişanı bozmak evden gitmekten daha kolay olur gibi geldi ama yine de siz bilirdiniz..

Annem nişanı atarsam rezil olacağımızı annelik hakkıni helal etmiyecegini söylüyor 😔😔
Niye rezil olacaksın ki? Düğün de takıları alıp kaçarsan, annen rezil olur bak, ama evlenmekten vazgeçtin diye nişan bozmak ayıp bir durum değil. Çok mu zengin de damadı kaçırmak istemiyor?

Sakın istemediğiniz bir evlilik yapmayın. Madem anne böyle sığ düşünen biri, nişanlınla aranda bitir olayı. Annene de o istemiyor, vazgeçmiş dersin.

Back
X