• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekip gitsemii ????

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
Arkadaşlar merhaba iş yerinde çok bunalıyorum her an çıksam gitsem diye düşünüyorum üstüme çok iş yüklendi özel sıkıntılarımda var iş yapasım yok iyice bunaldım kafamın estiği gibi yaşayamıyorum burdan çıkarsam çalışmakta istemiyorum her yer aynı birde tazminatım var istesem vermezler biliyorum iyice kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum ...

Arkadaşlar merhaba iş yerinde çok bunalıyorum her an çıksam gitsem diye düşünüyorum üstüme çok iş yüklendi özel sıkıntılarımda var iş yapasım yok iyice bunaldım kafamın estiği gibi yaşayamıyorum burdan çıkarsam çalışmakta istemiyorum her yer aynı birde tazminatım var istesem vermezler biliyorum iyice kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum ...

geçici bir durumdur. Bende 7 yıldır bunalıyorum bunalıyorum geçiyor.Ekmek aslanın midesinde dayanmak lazım:34:. Mobbing gibi bir durum yoksa sabretmek önemli. Tabi birde ihtiyacınız varmı bu paraya o da önemli

geçici bir durumdur. Bende 7 yıldır bunalıyorum bunalıyorum geçiyor.ekmek aslanın midesinde dayanmak lazım:34:. Mobbing gibi bir durum yoksa sabretmek önemli. Tabi birde ihtiyacınız varmı bu paraya o da önemli

mobing dedinde hissediyorum onu yapıyorlar bende onlara yapıcam bu gidişle

cnm bencede sabret iznin varsa biraz izne ayrılıp tatil yap. Ekmek aslanın midesinde işinden ayrılma bence:50:

hım. Biraz tatil yapsanız...
Zaman zaman bunalıyoruz iş hayatında ne yazıkki.
Cok iş verdiklerinide düşünüyosan bir daha iş verirlerken yapamam diyin. Itiraz edin:34:

tatildede rahat bırakmıyorlar en angarya işleri bana gördürüyorlar bunun gibi birsürü problem

İş yerinde herkesin aklına illa ki geliyordur böyle düşünceler.
Kaçıp gidesin geliyor zaman zaman ama mantıklı düşünmek lazım.
Her yönüyle tartıp karar almak lazım.
Mesela ayrılmadan önce işleri üstüne yıkmalarına izin vermemeyi, bu konuda konuşmayı denesen daha iyi olur.

Eğer başka iş imkanın varsa,ya da her ay maaş almamak seni etkilemeyecekse,maddi olarak sıkıntın yoksa,sosyal hakların bu işyerinde varsa ve sosyal haklarının bitmesi senin için farketmiyorsa istemiyorsan çalışma.

benimde demin aklımdan bu geçiyodu çıkasım geliyo ama ben patrona borçlandım çıkamam sabretmem lazım

iş yerinde herkesin aklına illa ki geliyordur böyle düşünceler.
Kaçıp gidesin geliyor zaman zaman ama mantıklı düşünmek lazım.
Her yönüyle tartıp karar almak lazım.
Mesela ayrılmadan önce işleri üstüne yıkmalarına izin vermemeyi, bu konuda konuşmayı denesen daha iyi olur.

bunu konuştum 1-2 hafta uyguladılar sonra yine devam

Konuyla alakasız olacak ama çok duyuyorum sitede.. mobing durumu ne demek biri beni aydınlatabilir mi? :31::26:

bunu konuştum 1-2 hafta uyguladılar sonra yine devam

Ben tatillerde iş yapmam deyip net bir tavır koymadıktan sonra sömürürler, acımazlar.
Adı üstünde tatil zaten, ne hadlerine üstüne iş yıkmak.
Buna izin verme.
Ben mesela çıkış saatini aşmak istemiyorum kesinlikle ve 18:30 oldu mu hemen çıkarım iş yerinden.
Bunu yapmasam beni de sömürürler belki de ama taviz vermiyorum kendimden.
Onlar da sesini çıkarmıyor.
İşini iyi yapan biri olduktan sonra çalışanlar da masaya yumruğunu vurmalı gerektiği yerde.

eğer maaşın iyiyse cmtesi,pazar iznin varsa dayan bence.tatile git.iş çıkışlarında kafanı dağıtmak için başka şeylerle oyalan.alışveriş fln yap. ama hiç elle tutulur bi yanı yoksa çık. ben bu iş yerine girmeden önceki yerde 3 yıl çalıştım.ama 3 günümü harcamam şmdki aklım olsa. maaşı iyi diye dayandım.

[sıze=3]konuyla alakasız olacak ama çok duyuyorum sitede.. Mobing durumu ne demek biri beni aydınlatabilir mi? :31::26:[/sıze]

mobing işverenlerin işçiye yaptığı psikolojik baskı cnm bunun bir çok çeşiti var aslında yurt dışında işçileri haklı bulup tazminat bile alan varmış

eğer maaşın iyiyse cmtesi,pazar iznin varsa dayan bence.tatile git.iş çıkışlarında kafanı dağıtmak için başka şeylerle oyalan.alışveriş fln yap. Ama hiç elle tutulur bi yanı yoksa çık. Ben bu iş yerine girmeden önceki yerde 3 yıl çalıştım.ama 3 günümü harcamam şmdki aklım olsa. Maaşı iyi diye dayandım.

c.martesi yarım gün resmi tatil falan yok zaten öle çok çok ahım şahım imkanları yok maaşı desen her yerde alırım bugün yarın derken 2 seneyi geçirdik işte dediğin gibi şimdiki aklım olsaydı 2 aylıkken falan çıkardım

Back
X