- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Cok tatlisinValla su anda yok zaten. Ve aldırmayacağım. İnşallah yani. Emin değilim

Ayni cumlede birbiri ile celisen, kararsiz bircok kelime

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatlisinValla su anda yok zaten. Ve aldırmayacağım. İnşallah yani. Emin değilim
Of bence de ya. Bende inan çok zor şekilde kilo verdim aksi gibi troid var bende. Çok zor oluyor yani. Ama su an da mesela gidip gelip bisey yiyorum . Acaba istahimi nasıl kesebilirimInan ramazana kadar damaklarim yara olana kadar yerdim, ramazanda susarim diye biraktim, hemen akabinde de diyete basladim ve sevdigim cok seyi terkettim, az tuketmeyi tercih etmedim zira bazen ayari kacirabiliyoruz, her markete gittigimde gozum o cekirdeklere ilisiyor ama size tavsiye ettigim yontemi uyguluyorum, sepete atmiyorum :) benim 4-5 kilo fazlam vardi ve kisa surede iyi yol katettim, cekirdek kilo verme hizini dusurur bence, cikolata vs degil ki bi raddeye kadar yiyelim, bir basladim mi tabagi bitirmeyeni dovuyorlar![]()
Özet geçiyim. Net olarak aldırıyor ve sivilce yapıyorKızlar 10 sayfayı okumadım ama, çekirdek o kadar kilo aldırıyor mu yahu oeh![]()
Almak isteyn vücut alıyor. Bazıları yiyorum almiyorum demiş ama ben 3 kilo aldım. Ve devam ediyorum almayaçekirdek kilo aldırıyor mu ?
Sivilce de hepsinden beter ya. Çok çektim bende. Allah bi daha yaşatmasın. Hala da yaşıyorumAy benim eşimde çekirdekçi.
Adam her akşam bir kase ya da iki kase çekirdek yer.
Ama adam fit.
Düzenli spor yapıyor,çekirdek harici yemesi düzenli ve hareketli o yüzden olabilir.
Ama ben bir avuç yesem kilo değilde anında sivilce yapıyor.
Yemiyorum.
Sen de yeme pek![]()
Teşekkür ederim... o senin tatliliginnn. :) aldirmayim demi. Gaz ver. :)Cok tatlisin
Ayni cumlede birbiri ile celisen, kararsiz bircok kelime![]()
Bi ara arkadaşlar çekirdekli bi diyet yapmışlardı , full çekirdek yiyorlardıArkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez
Aaaa nere ora. Beni bi yönlendirir misinBi ara arkadaşlar çekirdekli bi diyet yapmışlardı , full çekirdek yiyorlardı