çekirdekli siyah kuru üzüm

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar dün hem aktar hemde kuruyemişçi olan bi dükkana girdim kilo almak için bişey var mı diye sordum önce şaşırdı bunu ilk soran sensin dedi. sonra bana siyah kuru üzüm önerdi bugün ondan aldım yemeye başladım çok şeye de faydası var yalnız şeker hastalarının yememesi gereken bişeymiş denicem bakalım kilo alabilicek miyim? isterseniz sizde deneyin bi zararı yok nasıl olsa

Yararlıdır ama fazla abartmamak gerek bunu. Üzüm, ceviz, fındık gibi kuruyemişleri karışık şekilde yemek daha iyi.

bana da kan yapması için söylenmişti canım ama sanmıyorum ufacık kuru üzümlerin günde baya yemen lazım ki kilo yapsın bununla beraber boool yemek yemelisin ki kilo alasın

bana da kan yapması için söylenmişti canım ama sanmıyorum ufacık kuru üzümlerin günde baya yemen lazım ki kilo yapsın bununla beraber boool yemek yemelisin ki kilo alasın

ben internetten baktım canım günde 2 kere aç karnına yemek lazımmış 10-15 tane filan ben sabah kahvaltıdan önce yedim gerçekten iştah açıyo kilo aldırma kan yapma böbreklere kalbe tansiyona filan çok şeye faydası olduğu yazıyodu

Son düzenleme:

bunu da yiyeyim bari yarın çıkınca alayım aktardan
ben şaşırdım senin gittiğin aktara ben aktara gidip dedim kilo almak istiyorum dedim anında birsürü tozlar macunlar satmaya çalıştı

Dut kurusu çekirdekli üzüm çok faydalı.Aktara gitseniz şaşırmaz ama yeni nesil kuruyemişçilerin şaşırması normalBallı süt,bu tarz kuruyemişleri bol yiyin tabii diğer gıdaları es geçmeden.Geceleri ılık ballı yumurtalı sütte kilo aldırır eskiden yapılırdı.

hmm ballı süt yumurtalı onu denicem sağol

Aktar bana da siyah üzüm çekirdeği tozunu önermişti ben de onun yerine siyah kuru üzüm aldım ama tabi artık tozunu almayı düşünüyorum çünkü tek seferde bir şeyle karıştırıp içmek daha kolay geldi gözüme üzümü fazla yiyemedim. Ayrıca harnup unuda etkiliymiş iştah açmada sütle karıştırıp içmek lazım demişti aktar ha tabi kaçını yaptım hiçbirini ama bu sefer yapacağım ne duyarsam.

kan yaptığı için kilo yapar evet..bi de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için. ben hiç eksik etmem evimden. ama sana tavsiyem leblebiyle ye ki baymasın içini

Çekirdekli kuru üzümü ben çok yemiştim bir dönemler...

Ama ben de hiç kilo falan yapmadı ..

Kuru üzümün özelliği kanı yükseltmesi..Kan değerin düşükse kanın yükselir ama dediğim gibi ben kilo yapıcağını hiç sanmıyorum...

Siyah Üzüm tüketerek elde edilebilecek faydalar:
* Çok kuvvetli antioksidandır.
* Vücudu hastalıklara karşı korur, hücre hasarını önler.
* Yaşlanmayı geciktirici etki gösterir( antiaging)

Öneri: Bol bol üzüm tüketenler, yaşıtlarından daha genç kalırlar. Mevsiminde taze olarak, mevsimi dışında kuru olarak yiyin.
Mevsimi dışında taze üzüm tüketmeyin

Dikkat!
*Üzümün glisemik indeksi yüksektir ve kan şekerini çok hızlı yükseltir. Şeker hastası olanlar ve kilo vermeye çalışanlar kontrollü ve sınırlı miktarda üzüm tüketmelidirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…