Çekişmeli Boşanamayan Ben :(

ah papatyam konularını hep biliyorum
seni yıldıramadı illa boşanacağım diyorsun ya çatladı da patladı
Allah yardımcın olsun canım
notlarına bak herşeyi hatırlamaya çalış
ne zaman duruşma?
Çok az kaldı duruşmaya bu hafta olacak. Notlarıma bakıp not aldım ama daha fazlasına ihtiyacım var. Bir de ben evden ayrılıp gideceğim zaman tüm mesajlarımı sildi elimde kanıt bırakmamak iç.in...

Papatya bu adamın farklı cinsel tercihleri vardı galiba demi ? Eve birilerini almıştı falan. Bunları sunabiliyor musun mahkemeye ?

Hiç mi Allah korkusu yok bu insanların? Nerede kalmış insanlık? Gerçekten üzüldüm sizin adınıza da. İnşallah haklarınızı alabilirsiniz. Bir şeye tanık olup bir de üzerine yalan yere şahitlik yapmak nedir, böylelerinin yatacak yeri yok cidden. Ama inanın Allah bugün değilse de çıkarır muhakkak...
İnşallah çıkarır ben de duyarım bir güzel. Biliyorum yanlarına kalmayacak ama benim dava Allaha emanet şu an. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

İnşallah çıkarır ben de duyarım bir güzel. Biliyorum yanlarına kalmayacak ama benim dava Allaha emanet şu an. Elinizden geleni ardınıza koymayın.
Gerçekten öyle, en doğru kararım boşanma kararım oldu. Allah'ından bulsun ne diyeyim...
Benim de çekişmeli davam var haftaya ilk duruşma.Umarim alnimizin akıyla hakkimizla çıkarız bu işten.Benim karşı taraf da benim dilekçelerime ters iftira niteliğinde cevaplar yazmış bir de hiç tanımadığım üç adam yazmış tanıklara.Bakalim neyin nesi onlar..Onların yalanları varsa Allah'ın da adaleti var arkadaşlar,buna güvenin.Ben her şeyden önce Allah'ın adaleti diyorum

Benim de çekişmeli davam var haftaya ilk duruşma.Umarim alnimizin akıyla hakkimizla çıkarız bu işten.Benim karşı taraf da benim dilekçelerime ters iftira niteliğinde cevaplar yazmış bir de hiç tanımadığım üç adam yazmış tanıklara.Bakalim neyin nesi onlar..Onların yalanları varsa Allah'ın da adaleti var arkadaşlar,buna güvenin.Ben her şeyden önce Allah'ın adaleti diyorum
İlk duruşma 5 dk sürüyor neredeyse. Zaten iftira bunların ağzına yuva yapmış resmen.

İlk duruşma 5 dk sürüyor neredeyse. Zaten iftira bunların ağzına yuva yapmış resmen.
Avukat varken bize soru soruluyor mu peki ilk duruşmada ?
Davayı reddetmenin kuralı karşı tarafı tam kusurlu göstermek ya da iddialarını çürütmek.İftiraya mecburlar.Bunu hakim de biliyor ve iftiralar hep benzer oluyor hakim artık ezberlemistir bu yalanları, yalanciyi iftiracıyı gözünden tanır bence artık

Papatya bu adamın farklı cinsel tercihleri vardı galiba demi ? Eve birilerini almıştı falan. Bunları sunabiliyor musun mahkemeye ?
Evet ayrıldıktan sonra translarla beraber oldu. Ama eve almamıştı kendi gidiyordu. Bunları ispatlayamıyorum çünkü program sayesinde öğrenmiştim. Öyle yazılımlar yüklemek de suç kapsamına giriyor :/

Benim de evime hiç gelmemiş insanlar var kankaları yani şahitlermiş. Tabi kendisi de onlardan birinin boşanmasında tanıklık yapmıştı, karşılığını alma zamanı gelmiştir. Dediğiniz gibi Allah'ın adaleti var onların yalanları varsa. Sizin de iyi geçer inşallah. Kaçıncı duruşma?

Benim de evime hiç gelmemiş insanlar var kankaları yani şahitlermiş. Tabi kendisi de onlardan birinin boşanmasında tanıklık yapmıştı, karşılığını alma zamanı gelmiştir. Dediğiniz gibi Allah'ın adaleti var onların yalanları varsa. Sizin de iyi geçer inşallah. Kaçıncı duruşma?
İnşallah.Haftaya Perşembe ilk duruşma.Yeni sayılırım neyazikki ben

İnşallah.Haftaya Perşembe ilk duruşma.Yeni sayılırım neyazikki ben
İlk duruşmaya gelmenize gerek yok demişti avukatım ben de gitmemiştim. Siz de gitmeyebilirsiniz sadece kimlik tespiti şeklinde geçiyormuş ama ikinci ve sonrakiler önemli. Davayı ne zaman açmıştınız?

İlk duruşmaya gelmenize gerek yok demişti avukatım ben de gitmemiştim. Siz de gitmeyebilirsiniz sadece kimlik tespiti şeklinde geçiyormuş ama ikinci ve sonrakiler önemli. Davayı ne zaman açmıştınız?
Avukatım bana hiç gelmenize gerek yok demedi,hakim kararlılığımı görsün istiyorum zaten ben de gitmek istiyorum yani..Karşı taraf benim psikolojimin yerinde olduğuna dair rapor istiyor😊 sanırım hakime görünmem iyi olur rapora gerek var mı yok mu anlamasi için.Keske bu kadar ağır ilerlemese.
16 Aralık'ta açtım.

Avukatım bana hiç gelmenize gerek yok demedi,hakim kararlılığımı görsün istiyorum zaten ben de gitmek istiyorum yani..Karşı taraf benim psikolojimin yerinde olduğuna dair rapor istiyor😊 sanırım hakime görünmem iyi olur rapora gerek var mı yok mu anlamasi için.Keske bu kadar ağır ilerlemese.
16 Aralık'ta açtım.
Bizimki de psikolojimin yerinde olmadığını ileri sürmüştü, doktordan aynı şekilde rapor istemişti falan. Boş işlerle uğraşıyorlar resmen. Gidin bakalım ama kararlı olmasanız dava açmazsınız üzerinde durmazsınız. :) Yavaş ilerlemesi ise sanırım çekişmelinin kaderi... :(

Bizimki de psikolojimin yerinde olmadığını ileri sürmüştü, doktordan aynı şekilde rapor istemişti falan. Boş işlerle uğraşıyorlar resmen. Gidin bakalım ama kararlı olmasanız dava açmazsınız üzerinde durmazsınız. :) Yavaş ilerlemesi ise sanırım çekişmelinin kaderi... :KK43:
İşte diyorum ya iftiralar hep benzer nitelikte hakim ezberlemistir artık bunları.Davayi uzatmak için sürekli evrak talep edecekler belkide..o da doğru davayı açan benim kararlı olmak gerekir

Bizimki de psikolojimin yerinde olmadığını ileri sürmüştü, doktordan aynı şekilde rapor istemişti falan. Boş işlerle uğraşıyorlar resmen. Gidin bakalım ama kararlı olmasanız dava açmazsınız üzerinde durmazsınız. :) Yavaş ilerlemesi ise sanırım çekişmelinin kaderi... :KK43:
Bizim hakim sağolsun davayı açar açmaz nafaka ve baba ile görüşme düzenini direkt karara bağlamisti.Her talebi de anında değerlendiriyor.Belki hızlı gider bir umut

Back
X