• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanamayan Ben :(

Merhaba hanımlar,

Belki koronavirüsten dolayı hepimiz hayatlarımızı bir süreliğine askıya aldık ama benim ekstra askıda gibi. Mahkemeden dolayı elim kolum bağlı. Alışveriş yaparken bile eski eşim her şeyi kullanmaya çalıştığı için bir duraksıyorum. Burada az konu açmamışım dönüp baktığımda. 1,5 yıl önce dava açtım hala bekliyorum ki azcık yol kat edeyim diye. Bu sürede de evlilikte olduğu gibi boşanmada da anlaşamadık. Duruşmalardan bazıları ertelendi, şanssızlık... Şimdi önümde yine duruşma var ama bu kez tanıklar da dinlenecek. Sizlerden tecrübeli olan arkadaşlara sormak istiyorum benim kafam karman çorman olayları, sırasını hatırlamıyorum ancak notlarım var bazılarıyla ilgili onlara bakınca hatırlıyorum. Hakim bana sorar mı ne zaman oldu nasıl oldu gibi? Belki o sırada canlanır bilmiyorum. Beynim unutmak istemiş resmen. Tanıklar da beyanlarını verecek. Ve onların konuşmalarını nasıl değerlendirir hakim acaba? Evlilikte şiddet, alkol, her şey vardı. Komşular şiddet içeren seslere tanıklar. Ama karşı taraf da dilekçesinde kavga çıkardığımı evde huzursuzluk yarattığımı iddia etmiş, tabakları kırdığımı falan filan.... Şimdi hakime benim tanığım evden hep kavga sesi kapı çarpma eşya kırma sesi geliyordu dese bunları benim yaptığımı düşünür mü? Tecrübesi olan ya da bilgi sahibi olanlar lütfen yazın. Çok tecrübesizim ve Kadınlar Kulübü sayesinde buradaki kadın dayanışmasının farkındayım. Şimdi de sizlere ihtiyacım var, yaşayan geçirenler özellikle. Ya da bilenler bana yardımcı olabilir mi? Elimde darp raporu yok, almamıştım ne yazık ki iyi niyetimden şimdi de iyi niyetimin kurbanıyım. Darp ve şiddetini hakaretlerini ispatlamaya çalışıyorum.
Merak etme hakımler soracakları soruyu çok oyı bılıyorlar.Kac tane gecmıs bızım gıbı onlardan boşanan cıftler .Evet benım beynımde unutmustu .Hatırlamıodum .Çok garıbıme gelmıstı .Tabıkı buna tıpta ne denır bılmıorum .Sız Allaha guvenın .

Merak etme hakımler soracakları soruyu çok oyı bılıyorlar.Kac tane gecmıs bızım gıbı onlardan boşanan cıftler .Evet benım beynımde unutmustu .Hatırlamıodum .Çok garıbıme gelmıstı .Tabıkı buna tıpta ne denır bılmıorum .Sız Allaha guvenın .
Sanırım kötü düşünceleri silmek istiyor beyin ondan :)

Avukat varken bize soru soruluyor mu peki ilk duruşmada ?
Davayı reddetmenin kuralı karşı tarafı tam kusurlu göstermek ya da iddialarını çürütmek.İftiraya mecburlar.Bunu hakim de biliyor ve iftiralar hep benzer oluyor hakim artık ezberlemistir bu yalanları, yalanciyi iftiracıyı gözünden tanır bence artık
Hadi inşallah. En son adam delirip elindeki kalemi fırlattı ama bakalım. İlk duruşmada hiç soru sormadı. Sadece duruşma tarihi verdi, tanıkları 2ye böldü.

Çok az kaldı duruşmaya bu hafta olacak. Notlarıma bakıp not aldım ama daha fazlasına ihtiyacım var. Bir de ben evden ayrılıp gideceğim zaman tüm mesajlarımı sildi elimde kanıt bırakmamak iç.in...
Pislik
Allah yardımcın olsun canım
inşallah kurtulursun bu kez

Benim de dava çekişmeli, bende fiziksel şiddet yoktu. Psikolojik, ekonomik, eşyalarımı kırmaya kadar her türlüsü vardı ama tabi bunu ispatlayamıyorsun, raporu yok. Herşeye şahit olan komşu dediğim kadın da "sen gideceksin biz yüzyüze bakacağız, biliyorum sana ne eziyet ettiler ama diyemem" dedi. Onu da ilahi adalete havale ettim. Tanıklar dinlendi bende, tabi yalanın bini bir para. Avukatım dahi duruşmadan çıktıktan sonra bunca yıllık meslek hayatındayım emekli olmak üzereyim ben böyle şov yapan insanlar görmedim dedi. Onlar da benim altınlarımı kendi kendime yediğimi iddia ettiler tabi. Karşı taraf kendi iddialarını kanıtlamaya değil benim dilekçemi çürütmeye uğraştı. Son duruşmaya bir aydan az kaldı. Hakim ziynet ile boşanmayı ayırdı. Bana sadece kişisel sorular sordu laf arasında, işte "okula devam ediyor musun? Hiç bir araya gelmediniz mi?" gibi. Detay sormadı.
Bakalım sonuç ne olacak. Avukatım bizim delilimiz var ama onların tanıkları güçlü dedi. Tanıkları da yalan üzerine yalan, iftira üzerine iftira. Hepsi benim soframda karnını doyurdu. Evimden giderlerken Allah senin gibi insan nasip etsin herkese diyorlardı. Haha. İşte öyle. Tamamen hakime kaldı. Bir de karşının avukatı benim tanığımın sözlerini çarpıtıp tanık itiraz dilekçesi yazmış tabi. Hakim tüm dosyayı baştan okursa, vicdanı varsa görür. Yoksa uzatırım, üst mahkemeye veririm. Acelem yok nasıl olsa. Yaptıklarının bedelini ödesin adi şerefsiz.

Ben de şu an çekişmeli boşanma aşamasındayım yazdıklarınızın çoğu benim de başımda altınları benim yediğimi ne yaptığımı bilmiyormuş öyle yazmış onun iddası yersiz çünkü altınlar altın hesabındaydı ve bozulduğunda araba parası başlığı ile havale edildi neler neler yazmışlar ve malesef onun da tanıkları güçlü aldatıldım şiddet gördüm neler neler yaşadım ama hepsini kendim yapmışım daha mahkeme görülmedi ama bakalım inşallah hayırlısı olur o yalancı şahitlerin iftiracıların başına gelmeyeceği ne malum Allah ıslah etsin

Çok sağ olun valla çok çektirdi hala da devam ediyor. Anlaşmaya yanaşmadı o yüzden çekişmeli açtım. Elimdeki bütün kanıtları mahkemeye sundum. Ancak aldatma kapsamına girmiyor. Mahkeme için sadece kanaat oluşturur diye umut ediyorum.

Ben de yazışmaları sundum beni aldattığına dair ama beyefendi onu delil almak için kendim yazıştığını söylüyor kızlarla :D böyle de komik

Benim de çekişmeli davam var haftaya ilk duruşma.Umarim alnimizin akıyla hakkimizla çıkarız bu işten.Benim karşı taraf da benim dilekçelerime ters iftira niteliğinde cevaplar yazmış bir de hiç tanımadığım üç adam yazmış tanıklara.Bakalim neyin nesi onlar..Onların yalanları varsa Allah'ın da adaleti var arkadaşlar,buna güvenin.Ben her şeyden önce Allah'ın adaleti diyorum

Zaten şu Allaha olan inancımız umudumuz olmasa daha zordu çok şükür O biliyor onun adaleti yeter ben de sabırla bekliyorum

Avukatım bana hiç gelmenize gerek yok demedi,hakim kararlılığımı görsün istiyorum zaten ben de gitmek istiyorum yani..Karşı taraf benim psikolojimin yerinde olduğuna dair rapor istiyor😊 sanırım hakime görünmem iyi olur rapora gerek var mı yok mu anlamasi için.Keske bu kadar ağır ilerlemese.
16 Aralık'ta açtım.

Ay benim ki de ağır psikolojik sorunlarım olduğunu aklımın yerinde olup olmadığı ile ilgili rapor istemiş ya burdaki okuduklarımdan genelde erkekler hep aynı şeyi yazıyor sanırım

Peki rapor alırken sözlü testten mi geçiriyorlar nasıl oluyor

Benim bir tanıdığım göründü adli tıpta psikiyatri bölümüne gönderiliyormuş ve ordaki doktor saçma sorular soruyormuş sizin vereceğiniz cevabı dinliyormuş soruları söylemişti ama şu an hatırlamıyorum garip sorulardı biraz

Ay benim ki de ağır psikolojik sorunlarım olduğunu aklımın yerinde olup olmadığı ile ilgili rapor istemiş ya burdaki okuduklarımdan genelde erkekler hep aynı şeyi yazıyor sanırım
Avukat taktiği sanırım bu.
Benim bir tanıdığım göründü adli tıpta psikiyatri bölümüne gönderiliyormuş ve ordaki doktor saçma sorular soruyormuş sizin vereceğiniz cevabı dinliyormuş soruları söylemişti ama şu an hatırlamıyorum garip sorulardı biraz
Bakalım merak ediyorum ne soruluyor

Aynı tarz ama artık işe yaramıyordur. Baksanıza herkes aynı gerekçeleri savunuyormuş. Benimkinin avukatı kendşi gibi öyle çirkef mahalle ağzıyla dilekçe yazıyor ki, vurun k...hpeye misali beni,m avukatım şok içinde okuyor dilekçeyi :) Trajikomik resmen artık sinirden gülüyorum. Oturup ağladığım da çok oldu tabi :(

Ben de açıkçası karşı taraftan hakimi kalem kırmaya kadar götürmelerini beklerim o dilekçede yazdıkları gibi kendilerini savunurlarsa....

Aynı tarz ama artık işe yaramıyordur. Baksanıza herkes aynı gerekçeleri savunuyormuş. Benimkinin avukatı kendşi gibi öyle çirkef mahalle ağzıyla dilekçe yazıyor ki, vurun k...hpeye misali beni,m avukatım şok içinde okuyor dilekçeyi :) Trajikomik resmen artık sinirden gülüyorum. Oturup ağladığım da çok oldu tabi :KK43:

Benim ki de öyle bir de teyzesinin oğlu avukatı öyle şeyler yazmışlar ki ne yalancılığım ne iftiracılığım ne anneliğim ne kadınlığım ne afedersiniz namusum kalmış Allah onları bildiği gibi yapsın ben Allaha havale ediyorum Allaha çok şükür kendimden eminim elimde kanıtlarım var ama işte tanık beyanı çok öenmli diyorlar onun tanıkları da çirkef birisi ablası malesef arayıp bana saymadığı laf kalmadı mahkemede neler der kim bilir diğerlerini bilmiyorum isimlerini girmemişler daha tanıkların

Avukat taktiği sanırım bu.

Bakalım merak ediyorum ne soruluyor

Ses kaydı olarak göndermişti bir dinleyeyim silmedim onları size yazayım burdan geri neler olduğunu

Soruların çoğu saçmaymış bazıları şunlarmış

Yangın çıktığında ne yaparsın
Duvara baktığın zaman insanlar görüyor musun
Kendini özel hissediyor musun vs gibi gibi sorular sormuş

Back
X