• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli boşananlar

Pembekoltuk00

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
7
6
6
34
Merhabalar
Aranızda çekişmeli boşananlar var mı ? Ortalama ne kadar sürdü ? Bu konudan aşırı muzdaribim. Buraya cok ayrıntılı yazamıyorum ama gerçekten çok çok zor bi türlü bitmeyen davalar , avukat deseniz bişey soramıyorum hemen tersliyor beni . Gençliğim gidiyor elimden sanki . Davalar ertelendikçe ölene dek böyle süreceğini düşünmeye başladım 😢

Çekişmeli boşanma davaları istinaf, eşin kusurunu kanıtlayamama vs 7 yıla kadar sürebiliyor. Mevcut yasalar boşanmayı zorlaştırıyor yani boşanmayın kırın dizinizi oturun diyor. O yüzden anlaşma şansı varsa çekişmeli ye götürmeyin
Hepsini ispatladım anlatabilsem burda ağzınız açık kalır . Ev yok araba yok çocuk yok paylaşılacak hiç bir şey yok . Anlaşmalı kabul edilmedi ne yazık ki . 😞

Ben de çekişmeli başlayıp sonra anlaşmalı bosandim.zor bir süreç extra güçlü olman gerekiyor.ama bana zorsa onlara da zor.
Anlaşmada istediklerimi aldım ve öyle bosandim. Bosandim evet ama onlar yüzde yüz kusurlu olmalarına rağmen tüm yaptıkları zulumleri yalanlari dolanlari Allah a havale ettim.Rabbim er geç çıkaracak . Onlarin gercek yuzunu bu surecte daha iyi gordum hic dedikleri gibi birileri degillermis benim iyiligimi insanligimi hiç bir zaman haketmemisler.Ilahi adaletten kimse kaçamaz. ben evliligime evime cok emek vermistim. şükür benim alnim ak.benim vekilim Allah ..sende üstüne düşeni yap yasal olarak tum haklarını ara gerisini Allah a bırak.

Ben de çekişmeli başlayıp sonra anlaşmalı bosandim.zor bir süreç extra güçlü olman gerekiyor.ama bana zorsa onlara da zor.
Anlaşmada istediklerimi aldım ve öyle bosandim. Bosandim evet ama onlar yüzde yüz kusurlu olmalarına rağmen tüm yaptıkları zulumleri yalanlari dolanlari Allah a havale ettim.Rabbim er geç çıkaracak . Onlarin gercek yuzunu bu surecte daha iyi gordum hic dedikleri gibi birileri degillermis benim iyiligimi insanligimi hiç bir zaman haketmemisler.Ilahi adaletten kimse kaçamaz. ben evliligime evime cok emek vermistim. şükür benim alnim ak.benim vekilim Allah ..sende üstüne düşeni yap yasal olarak tum haklarını ara gerisini Allah a bırak.
Keşke bende anlaşmalı boşanabilsem. İnan tazminatmış vs umrumda değil Allah’a havale eder yoluma bakarım . Benim yıllarımdan hayatımdan hiç bir şey önemli değil.
bundan sonra mutlu olursunuz inşallah 🙏🏻

Hepsini ispatladım anlatabilsem burda ağzınız açık kalır . Ev yok araba yok çocuk yok paylaşılacak hiç bir şey yok . Anlaşmalı kabul edilmedi ne yazık ki . 😞
Evlilik 1 yılı tamamlamadan açılan davaları anlaşmalı açmazsınız ancak çekişmeli açıp anlaşmalı ya çevirebilirsiniz. Bir yıldan erken boşanmalarda çekişmeli açılır anlaşmalı ya çevirilir ama iki tarafta boşanmak istiyorsa geçerli bir durum bu

Merhabalar
Aranızda çekişmeli boşananlar var mı ? Ortalama ne kadar sürdü ? Bu konudan aşırı muzdaribim. Buraya cok ayrıntılı yazamıyorum ama gerçekten çok çok zor bi türlü bitmeyen davalar , avukat deseniz bişey soramıyorum hemen tersliyor beni . Gençliğim gidiyor elimden sanki . Davalar ertelendikçe ölene dek böyle süreceğini düşünmeye başladım 😢
Benimki de ilk çekişmeli dediğimde üstünü başını yırtıp bağırıp çağorıyodu yalvarıyodum olmayacağımızı anlatıyordum anlamıyordu. Sonra sürekli dile getirip bikaç kez de kalkışınca o da alıştı anlaşmalı dün boşandık benm konulara Bı göz at istersen ☺️ onu ikna etmeye bak çekişmeli den daha az yorar ve az zaman geçer

Benimki de ilk çekişmeli dediğimde üstünü başını yırtıp bağırıp çağorıyodu yalvarıyodum olmayacağımızı anlatıyordum anlamıyordu. Sonra sürekli dile getirip bikaç kez de kalkışınca o da alıştı anlaşmalı dün boşandık benm konulara Bı göz at istersen ☺ onu ikna etmeye bak çekişmeli den daha az yorar ve az zaman geçer
Sizinki anlayışlı biriymiş yine ne güzel herkes yoluna bakmış :) bizim asla kabul etmiyor. Avukatta dedi yapacak bişey yok kızım bizi oyalıyor sadece mecbur çekişmeli olacak dedi . Dün kötüydüm ama bugun herşey olacağına varır diyorum . Elimden bişey gelmiyor ki artık isterse 5 yıl daha sürsün

Sizinki anlayışlı biriymiş yine ne güzel herkes yoluna bakmış :) bizim asla kabul etmiyor. Avukatta dedi yapacak bişey yok kızım bizi oyalıyor sadece mecbur çekişmeli olacak dedi . Dün kötüydüm ama bugun herşey olacağına varır diyorum . Elimden bişey gelmiyor ki artık isterse 5 yıl daha sürsün
Mecbur canm kurtulacaksın artık kesıp atacaksın o parmağı nereye kadar dırenecek korktuğu zayıf noktaları yok mu onları kullan nereye kadar inkar edecek istenilmediğini mecbur Bı noktada kabullenecek sen gerı adım atma Allah yardımcın olsun canm

Mecbur canm kurtulacaksın artık kesıp atacaksın o parmağı nereye kadar dırenecek korktuğu zayıf noktaları yok mu onları kullan nereye kadar inkar edecek istenilmediğini mecbur Bı noktada kabullenecek sen gerı adım atma Allah yardımcın olsun canm
Kendisi hiç bir şeyden Korkmaz ki . Yapabileceğim herşeyi yaptım ama oluruna bırakmaktan başka çare yok .
amin canım Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Avukatiniz sizi tersleyemez
Cunku o parasina bakar ama sizin hayatiniz soz konusudur isini dogru yapmak zorundadir. Ben de 1.5 sene cekismeli uğraştım avukatimla yeri geldi tartıştım ama asla kendimi ezdirmedim. Sonra anlasmaliya donduk cok sukur.

Avukatiniz sizi tersleyemez
Cunku o parasina bakar ama sizin hayatiniz soz konusudur isini dogru yapmak zorundadir. Ben de 1.5 sene cekismeli uğraştım avukatimla yeri geldi tartıştım ama asla kendimi ezdirmedim. Sonra anlasmaliya donduk cok sukur.
Doğru söylüyorsunuz. Bilmiyorum benim yaptığım da doğru muydu ama adliyede çalışan bi arkadaşım bana hakime sende bişeyler söyle hep susup oturma dedi . Kendisi de boşanmalara giriyor konuşuyorlar dedi . Bende avukatıma söyledim bunu dedim böyle böyle biraz bişeyler söylesem diye bana dünyanın lafını saydı .bişey diyemedim . Anlaşmalı olması en iyisi ama bizim için imkansız bu

Back
X